ΕΙΣΟΔΟΣ | ΕΓΓΡΑΦΗ


Τρόποι αποστολής

Τρόποι Αποστολής

H παράδοση των προϊόντων στο χώρο σας γίνεται με συνεργαζόμενη εταιρία ταχυμεταφορών (ACS) συνήθως την επόμενη εργάσιμη μέρα, εφόσον η παραγγελία έχει γίνει μέχρι τις 17:00 Θα λάβετε ενημερωτικό e-mail ή sms για την πορεία παράδοσης. Για κάποιες απομακρυσμένες περιοχές ο χρόνος παράδοσης μπορεί να φτάσει τις 2-3 εργάσιμες ημέρες.

Σε περίπτωση που κάποιο από τα προϊόντα δεν είναι διαθέσιμο στο z-pharm, ο χρόνος αναμονής μπορεί να φτάσει τις 3-4 εργάσιμες ημέρες.

- Για αγορές οποιονδήποτε προϊόντων συνολικού κόστους άνω των 35,00 ευρώ και βάρους μέχρι τρία(3) κιλά ο πελάτης δεν επιβαρύνεται με έξοδα αποστολής. Για κάθε κιλό πέραν των τριών(3) ο πελάτης επιβαρύνεται με 1,00 ευρώ ανά επιπλέον κιλό.

- Για αγορές οποιονδήποτε προϊόντων συνολικού κόστους κάτω των 35 ευρώ και βάρους μέχρι τρία(3) κιλά ο πελάτης επιβαρύνεται με έξοδα αποστολής 2,50 ευρώ. Για κάθε κιλό πέραν των τριών(3) ο πελάτης επιβαρύνεται με 1,00 ευρώ ανά επιπλέον κιλό.

- Τα προϊόντα με την ένδειξη «Βαριά Αντικείμενα» αποστέλλονται συνήθως με μεταφορική εταιρία και κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη για τον τρόπο και τα έξοδα αποστολής. Στην περίπτωση αυτή δεν είναι δυνατή η πληρωμή με αντικαταβολή.

- Τα προϊόντα με την ένδειξη «Προϊόν Ψυγείου» αποστέλλονται κατόπιν συνεννόησης για τη δική σας ασφάλεια και προστασία.

- Όλα τα προϊόντα βρεφικού γάλακτος δεν επιστρέφονται.

Το συνολικό βάρος των προϊόντων κάθε παραγγελίας υπολογίζεται αυτόματα.

- Οι παραλαβές παραγγελιών από το Φαρμακείο γίνονται κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας και τις εργάσιμες ημέρες και ώρες του Φαρμακείου.

Δευτέρα - Τετάρτη: 09:00 - 14:00

Τρίτη - Πέμπτη & Παρασκευή: 09:00 -13:30 και 17:00 - 21:00

Οι αναγραφόμενες τιμές συμπεριλαμβάνουν τον ΦΠΑ.