ΤΗΛ. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ: 24210 21491
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 39.00€
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Οι εκπτώσεις δεν εμφανίζονται, βάσει Υ.Α. 35935/2023 - Οι χαμηλές τιμές παραμένουν ίδιες
Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Το ελάχιστο ποσό παραγγελίας είναι 12€

Οι καλύτερες συμβουλές για να αποκομίσεις όλα τα οφέλη του ύπνου

Οι καλύτερες συμβουλές για να αποκομίσεις όλα τα οφέλη του ύπνου
Ο καλός ύπνος είναι ζωτικής σημασίας για την υγεία και την ευεξία, παρότι συχνά η ανάγκη αυτή του ανθρώπινου οργανισμού παραμελείται. Για το σκοπό αυτό κάθε τρίτη Παρασκευή του Μαρτίου, παγκόσμια ημέρα ύπνου είναι καλό να θυμόμαστε την αναγκαιότητα και τα οφέλη του.
Ο ανθρώπινος οργανισμός χρειάζεται ξεκούραση για τουλάχιστον 7 με 8 ώρες ύπνου ημερησίως. Αναγνώρισε τα ευεργετικά οφέλη του ύπνου και λάβε τα μέτρα σου!

7 σημαντικά οφέλη του ύπνου

Ύπνος για γερή καρδιά:
Η έλλειψη ύπνου έχει συσχετιστεί με αύξηση της αρτηριακής πίεσης και της χοληστερόλης που αποτελούν βασικούς παράγοντες κινδύνου για καρδιακές παθήσεις και εγκεφαλικά επεισόδια.
Αντίο στο στρες: Η αϋπνία και η κούραση εκτός από την αύξηση της αρτηριακής πίεσης οδηγεί σε παραγωγή ορμονών που σχετίζονται με το έντονο άγχος. Αντιθέτως ο καλός ύπνος βοηθάει στην ψύχραιμη αντίδραση και την ευεξία.
Ενίσχυση μνήμης: Έρευνες έχουν δείξει πως ο ποιοτικός ύπνος βελτιώνει τη μνήμη. Κατά τη διάρκεια βαθύ ύπνου το σώμα ξεκουράζεται και ο εγκέφαλος κάνει τις απαραίτητες συνδέσεις μεταξύ συμβάντων αισθήσεων, συναισθημάτων και αναμνήσεων . Ο σωστός ύπνος βοηθάει με άλλα λόγια στην επεξεργασία των πληροφοριών της ημέρας και στην ενίσχυση της μνήμης.
Οργανισμός σε εγρήγορση και ετοιμότητα: Ποιος δε νιώθει αναζωογονημένος μετά από ένα καλό ύπνο; Είναι η ενέργεια που παίρνει το σώμα σου και ο οργανισμός σου.
Συναίσθημα ευτυχίας: Όπως ήδη έχει καταστεί σαφές, ο ύπνος παρέχει ενέργεια στον οργανισμό και επηρεάζει πολλές από τις χημικές ουσίες του οργανισμού όπως είναι οι ορμόνες. Μια από αυτές είναι και η σεροτονίνη ή αλλιώς ορμόνη της ευτυχίας. Η έλλειψη της ορμόνης συνδέεται με την κατάθλιψη ενώ η παραγωγή της προσφέρει αίσθημα ευτυχίας και ευεξίας.
Μείωση των φλεγμονών: Οι αυξημένες ορμόνες του στρες από την έλλειψη ύπνου δημιουργούν πρόσφορο έδαφος για φλεγμονές. Αντίθετα η σωστή ξεκούραση του οργανισμού ενισχύει το ανοσοποιητικό.
Νιότη και ομορφιά: Η ανάπαυση δε βοηθάει μόνο στη μείωση του στρες και τη χαλάρωση αλλά και στην ανανέωση των κυττάρων. Κατά τη διάρκεια του ύπνου στο σώμα μας διενεργούνται διεργασίες αποκατάστασης και αναγέννησης των κυττάρων, προσφέροντας νεανική όψη και υγεία!

5 συμβουλές για ξεκούραστο ύπνο
Πες όχι σε ηλεκτρονικές συσκευές πριν τον ύπνο: Η χρήση κινητού, τάμπλετ, ακόμη και η παρακολούθηση τηλεόρασης πριν τον ύπνο μπορούν να αποτελέσουν αιτίες αϋπνίας. Το φως που εκπέμπουν οι ηλεκτρονικές συσκευές αποδιοργανώνουν τον οργανισμό, παρακωλύοντας την έκκριση μελατονίνης, της ορμόνης που βοηθά τον οργανισμό να ηρεμήσει και να κοιμηθεί.
Έλεγξε τη θερμοκρασία του δωματίου: Η θερμοκρασία του υπνοδωματίου είναι βασικός παράγοντας για ξεκούραστο ύπνο. Το ιδανικό περιβάλλον πρέπει να είναι κοντά στους 20 βαθμούς κελσίου. Η αίσθηση κρύου ή ζέστης θα μπορούσε να σε ξυπνάει συχνά κατά τη διάρκεια της νύχτας.
Πιες ένα ζεστό χαλαρωτικό ρόφημα: Τα ροφήματα από βότανα όπως το χαμομήλι είναι βοηθητικά στο να δημιουργήσουν συνθήκες χαλάρωσης και να προετοιμάσουν τον οργανισμό για ανάπαυση. Αντίθετα, ο καφές και το μαύρο τσάι καλό είναι να αποφεύγονται .
Ρύθμισε τη διατροφή σου: Η αϋπνία σε κάποιες περιπτώσεις συνδέεται με κακή διατροφή. Φρόντισε να λαμβάνεις όλες τις απαραίτητες βιταμίνες και τα ιχνοστοιχεία. Ειδικά η έλλειψη μαγνησίου μπορεί εύκολα να οδηγήσει σε άγρυπνα βράδια. Ενίσχυσε την διατροφή σου με ένα συμπλήρωμα διατροφής που μπορεί να σου χαρίσει καλύτερα και γεμάτα ύπνο βράδια.
Πάρε σωστή στάση: Το σωστό μαξιλάρι έχει μεγάλη σημασία για την ποιότητα του ύπνου. Λάβε σωστή στάση και βολέψου για να μπορέσεις να κοιμηθείς χωρίς να σε αποσπάσει τίποτα.
δωρεάν τηλεφωνική υποστήριξη
αξιοπιστια παραδοσης
τηλεφωνικη εξυπηρετηση
30 χρονια κοντα σας
Δωρεαν αποστολη απο 39.00€
Εγγραφή στο newsletter του Z-Pharm

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter του z-pharm.gr και αποκτήστε πρώτοι τα νέα & τις προσφορές μας Δωρεάν στο email σας!

Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη οποιαδήποτε στιγμή κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο κατάργησης εγγραφής στο υποσέλιδο οποιουδήποτε email που λαμβάνετε από εμάς ή επικοινωνώντας μαζί μας στο [email protected]. Θα επεξεργαστούμε τις πληροφορίες σας με σεβασμό. Κάνοντας κλικ παρακάτω, συμφωνείτε ότι μπορούμε να επεξεργαστούμε τα στοιχεία σας σύμφωνα με αυτούς τους όρους.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

Be Zen με τα καλύτερα άρθρα υγείας και ευεξίας

Όλα τα καλλυντικά που πρέπει να βάζεις στο πρόσωπό σου, στη σωστή σειρά
19 March 2024
Πρώτα η κρέμα ή το serum; Με ποια σειρά να βάλεις τα καλλυντικά στο πρόσωπό σου;
Περισσότερα
Τι είναι το μουρουνέλαιο και πώς ωφελεί το σώμα σου;
19 March 2024
Όταν το μουρουνέλαιο λαμβάνεται στη σωστή δοσολογία από το στόμα, μπορεί να βοηθήσει ενάντια σε πολλές παθήσεις το σώματ …
Περισσότερα