ΤΗΛ. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ: 24210 21491
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 39.00€
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Οι εκπτώσεις δεν εμφανίζονται, βάσει Υ.Α. 35935/2023 - Οι χαμηλές τιμές παραμένουν ίδιες
Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Το ελάχιστο ποσό παραγγελίας είναι 12€

Πώς θα αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά την τριχόπτωση

Πώς θα αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά την τριχόπτωση
Τα μαλλιά σου έχουν γίνει θαμπά και εύθραυστα; Κάθε φορά που χτενίζεσαι ή λούζεσαι μένουν τούφες στην παλάμη σου; Κατ΄ αρχήν μην ανησυχείς. Στις περισσότερες περιπτώσεις, η τριχόπτωση είναι φυσιολογική και δεν προκαλεί ιδιαίτερη ανησυχία ενώ μπορεί να αντιμετωπιστεί με αλλαγές στη διατροφή και πρόγραμμα φροντίδας.

Ισορροπημένη διατροφή πλούσια σε πρωτεΐνη, βιταμίνες και ιχνοστοιχεία, σε συνδυασμό με εξειδικευμένα συμπληρώματα διατροφής δίνουν στην τρίχα την δύναμη και την αντοχή που της λείπει. Βοηθητικά δρουν επίσης προϊόντα περιποίησης και φροντίδας ειδικά σχεδιασμένα για τον έλεγχο της τριχόπτωσης και την ενδυνάμωση των μαλλιών.

Ας δούμε πιο συγκεκριμένα τα βήματα που προσφέρουν μαλλιά δυνατά με αντοχή και λάμψη.

2 βήματα για μαλλιά γεμάτα υγεία

Βήμα 1ο: Ισορροπημένη διατροφή

Φτωχή σε πρωτεΐνες, βιταμίνες και ιχνοστοιχεία διατροφή συνδέεται με αδύναμα, θαμπά και εύθραυστα μαλλιά. Η ισορροπημένη διατροφή χαρίζει υγεία, ευεξία και υγιή μαλλιά! Αν παρουσιάζεις δε έντονη τριχόπτωση, μπορείς εκτός από τις αλλαγές στην καθημερινή σου διατροφή να ενισχύσεις τον οργανισμό σου με ειδικά σχεδιασμένα συμπληρώματα διατροφής και πολυβιταμινούχα σκευάσματα.

Το πρόβλημα της τριχόπτωσης μπορεί να αντιμετωπιστεί με την εφαρμογή εξειδικευμένων σκευασμάτων και προϊόντων φροντίδας. Ειδικές λοσιόν, σαμπουάν και κρέμες ενδυνάμωσης για θρέψη, θα βελτιώσουν σε μεγάλο βαθμό την αντοχή της τρίχας και την εμφάνιση των μαλλιών σου.

Όταν η έντονη τριχόπτωση επιμένει: Η λύση της μεταμόσχευσης μαλλιών

Σε περίπτωση που το πρόβλημα της αλωπεκίας είναι εξαιρετικά έντονο και η τριχόπτωση επηρεάζει την εμφάνιση, τότε ίσως πρέπει να αναζητηθεί η λύση της μεταμόσχευσης μαλλιών. Πρόκειται για μια ακίνδυνη επέμβαση που απευθύνεται σε άτομα κάθε ηλικίας, με μεγάλα ποσοστά επιτυχίας. Δίνει μόνιμη και οριστική λύση στο πρόβλημα της έντονης τριχοφυΐας, χωρίς ουλές ή σημάδια, αρκεί βέβαια να πραγματοποιηθεί από εξειδικεύμενο και κατάλληλα εκπαιδευμένο ιατρικό προσωπικό.
δωρεάν τηλεφωνική υποστήριξη
αξιοπιστια παραδοσης
τηλεφωνικη εξυπηρετηση
30 χρονια κοντα σας
Δωρεαν αποστολη απο 39.00€
Εγγραφή στο newsletter του Z-Pharm

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter του z-pharm.gr και αποκτήστε πρώτοι τα νέα & τις προσφορές μας Δωρεάν στο email σας!

Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη οποιαδήποτε στιγμή κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο κατάργησης εγγραφής στο υποσέλιδο οποιουδήποτε email που λαμβάνετε από εμάς ή επικοινωνώντας μαζί μας στο [email protected]. Θα επεξεργαστούμε τις πληροφορίες σας με σεβασμό. Κάνοντας κλικ παρακάτω, συμφωνείτε ότι μπορούμε να επεξεργαστούμε τα στοιχεία σας σύμφωνα με αυτούς τους όρους.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

Be Zen με τα καλύτερα άρθρα υγείας και ευεξίας

Όλα τα καλλυντικά που πρέπει να βάζεις στο πρόσωπό σου, στη σωστή σειρά
19 March 2024
Πρώτα η κρέμα ή το serum; Με ποια σειρά να βάλεις τα καλλυντικά στο πρόσωπό σου;
Περισσότερα
Τι είναι το μουρουνέλαιο και πώς ωφελεί το σώμα σου;
19 March 2024
Όταν το μουρουνέλαιο λαμβάνεται στη σωστή δοσολογία από το στόμα, μπορεί να βοηθήσει ενάντια σε πολλές παθήσεις το σώματ …
Περισσότερα