ΤΗΛ. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ: 24210 21491
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 39.00€
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Οι εκπτώσεις δεν εμφανίζονται, βάσει Υ.Α. 35935/2023 - Οι χαμηλές τιμές παραμένουν ίδιες
Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Το ελάχιστο ποσό παραγγελίας είναι 12€

3 αποτελεσματικά tips διατροφής για να χάσεις βάρος ενώ γυμνάζεσαι

3 αποτελεσματικά tips διατροφής για να χάσεις βάρος ενώ γυμνάζεσαι
Η διατροφή και η γυμναστική αποτελούν αγαπημένο ζευγαράκι. Το πότε και το τι τρως καθορίζουν και το πώς νιώθεις όταν αθλείσαι. Δες όλα τα tips που θα σε βοηθήσουν να χάσεις βάρος και να γυμναστείς, χωρίς να κουραστείς.

1. Να τρως ένα υγιεινό πρωινό.
Μήπως είσαι από αυτούς που πετάγονται από το κρεβάτι, φοράνε τη φόρμα τους και πηγαίνουν για τρέξιμο με άδειο στομάχι; Είναι αλήθεια ότι το τρέξιμο πριν το πρωινό μπορεί να ενισχύσει την καύση λίπους, αλλά, πριν ξεκινήσεις την πιο έντονη γυμναστική και τα βάρη, τότε μπορεί πράγματι να ρίξεις πολύ τα επίπεδα της ενέργειάς σου.

Χωρίς ενέργεια να θυμάσαι ότι δεν μπορείς να βελτιώσεις τις επιδόσεις σου, αφού τα χαμηλά επίπεδα σακχάρου στο αίμα μπορεί να σου προκαλέσουν ζαλάδες και κούραση συντομότερα. Κανονικά θα πρέπει να πάρεις πρωινό μία ώρα πριν ξεκινήσεις τη γυμναστική. Αν δεν έχεις τόσο χρόνο, δώσε έμφαση στους υδατάνθρακες για ενέργεια στο μάξιμουμ, επιλέγοντας όμως κάτι ελαφρύ, όπως μία μπανάνα ή ένα μήλο.

2. Μην παραλείπεις γεύματα.
Ένα από τα λάθη που μπορεί να κάνεις προσπαθώντας να χάσεις βάρος μέσω της γυμναστικής είναι το ότι τρως πολύ λίγο ή ακόμα και παραλείπεις εντελώς κάποια γεύματα. Αυτή είναι μία λάθος προσέγγιση αν θέλεις να έχεις μία απώλεια βάρους που θα αντέξει στο χρόνο. Όπως και ένα αυτοκίνητο, το σώμα σου χρειάζεται καύσιμο για να λειτουργήσει. Για αυτό, η καλύτερη τακτική που μπορείς να ακολουθήσεις είναι να μοιράζεις τα γεύματά σου στη διάρκεια της ημέρας και να προτιμάς τροφές πλούσιες σε θρεπτικά στοιχεία, όπως τα δημητριακά ολικής άλεσης, τα υγιή λιπαρά και η άπαχη πρωτεΐνη.

3. Να προτιμάς την πρωτεΐνη μετά τη γυμναστική και να πίνεις πολλά υγρά.
Η πρωτεΐνη είναι πολύ σημαντική για το χτίσιμο των μυών μετά από την άσκηση. Τροφές όπως ο τόνος, τα αυγά, η σόγια, τα γαλακτοκομικά, οι ξηροί καρποί και το άπαχο κρέας θα πρέπει να αποτελούν την πρώτη σου επιλογή μετά τη γυμναστική, αν θέλεις να έχεις σωστή αύξηση των μυών του σώματός σου.

Επίσης, θα πρέπει να πίνεις αρκετό νερό και άλλα υγρά όχι μόνο την ώρα που γυμνάζεσαι αλλά και όλη την ημέρα. Θα πρέπει να πίνεις νερό πριν διψάσεις για να έχεις ενέργεια όλη την ημέρα και να καταπολεμήσεις την κούραση και τους πονοκεφάλους, πριν εμφανιστούν.
δωρεάν τηλεφωνική υποστήριξη
αξιοπιστια παραδοσης
τηλεφωνικη εξυπηρετηση
30 χρονια κοντα σας
Δωρεαν αποστολη απο 39.00€
Εγγραφή στο newsletter του Z-Pharm

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter του z-pharm.gr και αποκτήστε πρώτοι τα νέα & τις προσφορές μας Δωρεάν στο email σας!

Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη οποιαδήποτε στιγμή κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο κατάργησης εγγραφής στο υποσέλιδο οποιουδήποτε email που λαμβάνετε από εμάς ή επικοινωνώντας μαζί μας στο [email protected]. Θα επεξεργαστούμε τις πληροφορίες σας με σεβασμό. Κάνοντας κλικ παρακάτω, συμφωνείτε ότι μπορούμε να επεξεργαστούμε τα στοιχεία σας σύμφωνα με αυτούς τους όρους.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

Be Zen με τα καλύτερα άρθρα υγείας και ευεξίας

Όλα τα καλλυντικά που πρέπει να βάζεις στο πρόσωπό σου, στη σωστή σειρά
19 March 2024
Πρώτα η κρέμα ή το serum; Με ποια σειρά να βάλεις τα καλλυντικά στο πρόσωπό σου;
Περισσότερα
Τι είναι το μουρουνέλαιο και πώς ωφελεί το σώμα σου;
19 March 2024
Όταν το μουρουνέλαιο λαμβάνεται στη σωστή δοσολογία από το στόμα, μπορεί να βοηθήσει ενάντια σε πολλές παθήσεις το σώματ …
Περισσότερα