ΤΗΛ. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ: 24210 21491
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 39.00€
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Οι εκπτώσεις δεν εμφανίζονται, βάσει Υ.Α. 35935/2023 - Οι χαμηλές τιμές παραμένουν ίδιες
Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Το ελάχιστο ποσό παραγγελίας είναι 12€

5 προϊόντα ομορφιάς που θα πάρω από το φαρμακείο για τις διακοπές

5 προϊόντα ομορφιάς που θα πάρω από το φαρμακείο για τις διακοπές

Φεύγεις για διακοπές και θέλεις στο νεσεσέρ ομορφιάς να βάλεις μόνο λίγα, απαραίτητα και διαλεχτά προϊόντα ομορφιάς;

Αν έχεις ήδη επιλέξει αντηλιακό, υπάρχουν 5 ακόμα προϊόντα για το νεσεσέρ των διακοπών που πρέπει να πάρεις από το φαρμακείο!

Τον ορό σου!

Και δεν μιλάμε για φυσιολογικό ορό για τη μύτη. Μιλάμε για το booster ομορφιάς, το οποίο μπορείς να βάζεις μετά το μπάνιο στη θάλασσα κι αφού καθαρίσεις το πρόσωπό σου. Αυτό και την ενυδατική σου και δεν χρειάζεσαι τίποτα άλλο το βράδυ στο νησί.

Το αντηλιακό για τα μαλλιά σου:

Γιατί το σώμα το φρόντισες, τα χείλη τα φρόντισες, το πρόσωπο το φρόντισες, μην ξεχάσεις να περιποιηθείς τα μαλλιά σου κόντρα στις ακτίνες του ήλιου, που έχουν τη μεγαλύτερη ανάγκη ενυδάτωσης μετά το θαλασσινό ή το νερό της πισίνας σε συνδυασμό με την ηλιοθεραπεία.

To after sun σου

Για να περιποιηθείς την επιδερμίδα μετά την ηλιοθεραπεία, για να ενυδατώσεις το δέρμα ή απλά για να διατηρήσεις περισσότερο το μαύρισμα. Το after sun είναι αυτό που δεν πρέπει να λείψει από το νεσεσέρ.

Την κρέμα για τα σκασμένα πόδια

Το πεντικιούρ το έκανες. Αυτό δεν σημαίνει πως το να τρέχεις στην άμμο ξυπόλητη θα προστατεύσεις τα πόδια και ειδικά τις φτέρνες από τα σκασίματα.

Το άρωμά σου:

Ένα άρωμα για το καλοκαίρι, το σημάδι των διακοπών, η μυρωδιά του νησιού, ένα ελαφρύ απολαυστικό χάδι που θα σε λούσει από την κορυφή ως τα νύχια!

Μην ξεχάσεις να φορέσεις το χαμόγελό σου! Καλές διακοπές!

δωρεάν τηλεφωνική υποστήριξη
αξιοπιστια παραδοσης
τηλεφωνικη εξυπηρετηση
30 χρονια κοντα σας
Δωρεαν αποστολη απο 39.00€
Εγγραφή στο newsletter του Z-Pharm

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter του z-pharm.gr και αποκτήστε πρώτοι τα νέα & τις προσφορές μας Δωρεάν στο email σας!

Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη οποιαδήποτε στιγμή κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο κατάργησης εγγραφής στο υποσέλιδο οποιουδήποτε email που λαμβάνετε από εμάς ή επικοινωνώντας μαζί μας στο [email protected]. Θα επεξεργαστούμε τις πληροφορίες σας με σεβασμό. Κάνοντας κλικ παρακάτω, συμφωνείτε ότι μπορούμε να επεξεργαστούμε τα στοιχεία σας σύμφωνα με αυτούς τους όρους.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

Be Zen με τα καλύτερα άρθρα υγείας και ευεξίας

Όλα τα καλλυντικά που πρέπει να βάζεις στο πρόσωπό σου, στη σωστή σειρά
19 March 2024
Πρώτα η κρέμα ή το serum; Με ποια σειρά να βάλεις τα καλλυντικά στο πρόσωπό σου;
Περισσότερα
Τι είναι το μουρουνέλαιο και πώς ωφελεί το σώμα σου;
19 March 2024
Όταν το μουρουνέλαιο λαμβάνεται στη σωστή δοσολογία από το στόμα, μπορεί να βοηθήσει ενάντια σε πολλές παθήσεις το σώματ …
Περισσότερα