ΤΗΛ. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ: 24210 21491
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 39.00€
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Οι εκπτώσεις δεν εμφανίζονται, βάσει Υ.Α. 35935/2023 - Οι χαμηλές τιμές παραμένουν ίδιες
Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Το ελάχιστο ποσό παραγγελίας είναι 12€

5 τρόποι για να παραμείνεις υγιής το καλοκαίρι

5 τρόποι για να παραμείνεις υγιής το καλοκαίρι
Η επέλαση του καύσωνα πρέπει να σε βρει έτοιμη για τις απαραίτητες αλλαγές που πρέπει να κάνεις στην καθημερινότητά σου για να είσαι υγιής το καλοκαίρι.


1. Μην ξεχνάς το αντηλιακό από το ξεκίνημα της ημέρας


Ο καρκίνος του δέρματος καλπάζει, ο ήλιος καίει, οπότε είναι σημαντικό να θυμάσαι το αντηλιακό σου προτού βγεις από την πόρτα του σπιτιού. Το αντηλιακό πέραν της προστασίας από τον καρκίνο, επιβραδύνει την γήρανση και προλαμβάνει το έγκαυμα. Επίλεξε το αντηλιακό που ταιριάζει στις ανάγκες της επιδερμίδας σου αλλά πρόσεξε να είναι ευρέος φάσματος.

Δες όλα τα αντηλιακά εδώ


2. Πες ναι στο υγιεινό φαγητό!


Τώρα που ο καιρός άνοιξε, τα μπάρμπεκιου με φίλους ευνοούνται. Αντί να τρως πίτσα και μπέργκερ, προτίμησε ψητό φιλέτο κοτόπουλο κι άσε στην άκρη τα hot dog!


3. Eνυδάτωση, ενυδάτωση,ενυδάτωση


Το νερό πρέπει να γίνει το αγαπημένο σου ρόφημα, ακόμα περισσότερο σε σχέση με το χειμώνα. Για κάθε ώρα που βρίσκεσαι σε μη σκιερό σημείο, πιες τουλάχιστον 1-2 ποτήρια νερό παραπάνω.

Βρες όλα τα προϊόντα για ενυδάτωση και λάμψη εδώ


4. Μην ξεχνάς το πρωινό:


Οι μεγαλύτερες απαιτήσεις του σώματος το καλοκαίρι, εξαιτίας των περισσότερων ωρών που καταναλώνουμε έξω από το σπίτι, απαιτούν να ξεκινάμε την ημέρα με ένα υγιεινό και γεμάτο πρωινό. Κατανάλωσε ένα πρωινό πλούσιο σε πρωτεΐνη με αυγά, φρούτα και δημητριακά ολικής άλεσης.


5. Απόφυγε την τοξίκωση


Είναι λογικό στο πλαίσιο του καλοκαιριού, οι βόλτες για ποτό να πυκνώνουν αλλά τα αλκοολούχα ροφήματα δεν θα σου κάνουν καλό. Αν είσαι στον ήλιο και καταναλώνεις αλκοόλ, μπορεί να αφυδατωθείς ακόμα πιο γρήγορα, οπότε είναι σημαντικό να αποφεύγεις τα ροφήματα με αλκοόλ. Αν πρέπει να πιείς ένα κοκτέιλ, συνόδευσέ το με νερό ή προτίμησε ένα alcohol free κοκτέιλ!
δωρεάν τηλεφωνική υποστήριξη
αξιοπιστια παραδοσης
τηλεφωνικη εξυπηρετηση
30 χρονια κοντα σας
Δωρεαν αποστολη απο 39.00€
Εγγραφή στο newsletter του Z-Pharm

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter του z-pharm.gr και αποκτήστε πρώτοι τα νέα & τις προσφορές μας Δωρεάν στο email σας!

Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη οποιαδήποτε στιγμή κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο κατάργησης εγγραφής στο υποσέλιδο οποιουδήποτε email που λαμβάνετε από εμάς ή επικοινωνώντας μαζί μας στο [email protected]. Θα επεξεργαστούμε τις πληροφορίες σας με σεβασμό. Κάνοντας κλικ παρακάτω, συμφωνείτε ότι μπορούμε να επεξεργαστούμε τα στοιχεία σας σύμφωνα με αυτούς τους όρους.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

Be Zen με τα καλύτερα άρθρα υγείας και ευεξίας

Όλα τα καλλυντικά που πρέπει να βάζεις στο πρόσωπό σου, στη σωστή σειρά
19 March 2024
Πρώτα η κρέμα ή το serum; Με ποια σειρά να βάλεις τα καλλυντικά στο πρόσωπό σου;
Περισσότερα
Τι είναι το μουρουνέλαιο και πώς ωφελεί το σώμα σου;
19 March 2024
Όταν το μουρουνέλαιο λαμβάνεται στη σωστή δοσολογία από το στόμα, μπορεί να βοηθήσει ενάντια σε πολλές παθήσεις το σώματ …
Περισσότερα