ΤΗΛ. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ: 24210 21491
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 39.00€
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Οι εκπτώσεις δεν εμφανίζονται, βάσει Υ.Α. 35935/2023 - Οι χαμηλές τιμές παραμένουν ίδιες
Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Το ελάχιστο ποσό παραγγελίας είναι 12€

6 καθημερινές συνήθειες που χαρίζουν νεανική όψη

6 καθημερινές συνήθειες που χαρίζουν νεανική όψη
Το πέρασμα  του χρόνου είναι αναπόφευκτο, υπάρχουν όμως μερικές καθημερινές συνήθειες που πραγματικά σου προσφέρουν νεανική όψη. Βρήκαμε τον τρόπο για να δείχνεις πάντα φρέσκια και νέα, όσα χρόνια κι αν περάσουν.

Πες μου τι τρως, να σου πω πόσο φαίνεσαι
Σίγουρα, οι ρυθμοί της καθημερινότητας είναι τέτοιοι που δεν αφήνουν χρόνο για μαγείρεμα κι αυτός είναι ο λόγος που αρκετές νοικοκυρές καταφεύγουν στα προψημένα και κατεψυγμένα γεύματα. Κι όμως η πρακτική αυτή σου προσθέτει χρόνια. Η διατροφή είναι το Α και το Ω όχι μόνο για τη διασφάλιση της υγείας αλλά και της νεανικής όψης. Οι υγιεινές διατροφικές συνήθειες είναι συνώνυμες με την εξωτερική ομορφιά. Τα αντιοξειδωτικά βοηθούν στην προστασία του σώματος από τις ελεύθερες ρίζες και καταπολεμούν το πέρασμα του χρόνου. Προσπάθησε να πίνεις φυσικούς χυμούς και να εντάξεις σαλάτες, λαχανικά, ξηρούς καρπούς στην καθημερινή σου διατροφή. Η διαφορά μπροστά στον καθρέπτη θα είναι αισθητή.

Ενίσχυσε τη διατροφή σου με τα κατάλληλα συμπληρώματα

Προσοχή στον ήλιο

Σίγουρα, όλοι αγαπάμε τον ήλιο αλλά είναι επίσης σημαντικό να αναγνωρίσουμε ότι ενώ η ελεγχόμενη έκθεση στον ήλιο σε ορισμένες ώρες της ημέρας εμπλουτίζει με  βιταμίνης D, είναι σημαντικό για την υγεία μας να μην το παρακάνουμε. Η έκθεση στο φως του ήλιου επιταχύνει τη διαδικασία γήρανσης και είναι ένας εχθρός για την υγεία του δέρματος. Για το λόγο αυτό βάλε στο νεσεσέρ σου κρέμες με αντιηλιακή προστασία κατά τη διάρκεια όλου του χρόνου κι όχι μόνο κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Πες ΝΑΙ στην αποφόρτιση

Το άγχος και τα αρνητικά συναισθήματα σε κάνουν να γερνάς γρηγορότερα. Αυτό ίσως ακούγεται υπερβολή αλλά είναι πραγματικότητα. Το καθημερινό στρες μπορεί να προκαλέσει επιδείνωση της ποιότητας ζωής. Αν δεν το αντιμετωπίσεις, τα τοξικά συναισθήματα μπορούν να σωματοποιηθούν και να εμφανιστούν προβλήματα και διαταραχές όπως οι ημικρανίες, πεπτικές διαταραχές και μυοσκελετικοί πόνοι. Για να το αποφύγεις προσπάθησε να  ελέγχεις τα επίπεδα του στρες, βάλε προτεραιότητες και κάνε στροφή προς μια πιο θετική θέαση της καθημερινότητας καλλιεργώντας θετικά συναισθήματα. Η εσωτερική ισορροπία είναι αυτή που προσφέρει ομορφιά.

Πόσο νερό πίνεις κατά τη διάρκεια της ημέρας; Η σωστή ενυδάτωση είναι βασικό στοιχείο για σώμα και επιδερμίδα υγιή. Η ενυδάτωση είναι βασική για την αποβολή των τοξινών και την καταπολέμηση των φλεγμονών και χαρίζει όψη νεανική.

Ξέχνα τη ρουτίνα

Σίγουρα δεν είναι εύκολο αν αναλογιστείς τις καθημερινές υποχρεώσεις, ωστόσο, είναι σημαντικό να ξεφεύγεις από την καθημερινή ρουτίνα και να σπας τη μονοτονία. Μια ζωή χωρίς νέα ερεθίσματα μπορεί να σε γεράσει πρόωρα.
δωρεάν τηλεφωνική υποστήριξη
αξιοπιστια παραδοσης
τηλεφωνικη εξυπηρετηση
30 χρονια κοντα σας
Δωρεαν αποστολη απο 39.00€
Εγγραφή στο newsletter του Z-Pharm

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter του z-pharm.gr και αποκτήστε πρώτοι τα νέα & τις προσφορές μας Δωρεάν στο email σας!

Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη οποιαδήποτε στιγμή κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο κατάργησης εγγραφής στο υποσέλιδο οποιουδήποτε email που λαμβάνετε από εμάς ή επικοινωνώντας μαζί μας στο [email protected]. Θα επεξεργαστούμε τις πληροφορίες σας με σεβασμό. Κάνοντας κλικ παρακάτω, συμφωνείτε ότι μπορούμε να επεξεργαστούμε τα στοιχεία σας σύμφωνα με αυτούς τους όρους.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

Be Zen με τα καλύτερα άρθρα υγείας και ευεξίας

Νομίζεις ότι δεν χρειάζεσαι booster ομορφιάς για το πρόσωπό σου;
12 April 2024
Booster: Το νέο it προϊόν στη ρουτίνα ομορφιάς που είναι σίγουρο πως το χρειάζεσαι, όσο νέα ή μεγαλύτερη κι αν είσαι.
Περισσότερα
6 καθημερινές συνήθειες που χαρίζουν νεανική όψη
12 April 2024
Το πέρασμα  του χρόνου είναι αναπόφευκτο, υπάρχουν όμως μερικές καθημερινές συνήθειες που πραγματικά σου προσφέρουν νεαν …
Περισσότερα
Φτιάξε αρωματικό νερό και πέτυχε ενυδάτωση εκ των έσω!
12 April 2024
Η κλινική διαιτολόγος- διατροφολόγος Κλειώ Δημητριάδου, μας ετοίμασε μερικές ιδέες για αρωματικά νερά, τα οποία μπορείς …
Περισσότερα