ΤΗΛ. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ: 24210 21491
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 39.00€
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Οι εκπτώσεις δεν εμφανίζονται, βάσει Υ.Α. 35935/2023 - Οι χαμηλές τιμές παραμένουν ίδιες
Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Το ελάχιστο ποσό παραγγελίας είναι 12€

4 μυστικά για την αντηλιακή προστασία του ευαίσθητου δέρματος του προσώπου

4 μυστικά για την αντηλιακή προστασία του ευαίσθητου δέρματος του προσώπου

Μέχρι τώρα θα πρέπει να γνωρίζεις ποια συστατικά ψάχνεις σε ένα αντηλιακό και πώς θα σταματήσεις την φαγούρα από κάποιο εξάνθημα που σου προκάλεσε ο ήλιος. Αλλά, γνωρίζεις πώς μπορείς πράγματι να προστατεύσεις το ευαίσθητο δέρμα σου από τον ήλιο;

Με ένα μειωμένο δερματικό φράγμα και μία τάση για ερυθρότητα και εξανθήματα, δεν αποτελεί έκπληξη που τα ευαίσθητα δέρματα βρίσκουν την ζέστη του καλοκαιριού προβληματική. Και τόσοι πολλοί από εμάς, με ευαίσθητο δέρμα ή χωρίς, δεν έχουμε ακόμα καταφέρει να προστατεύσουμε το δέρμα μας επαρκώς από τον ήλιο. Με τον καρκίνο του δέρματος να αποτελεί την πιο κοινή μορφή καρκίνου σε κάποιες χώρες, όπως η Αγγλία, με 100.000 νέες περιπτώσεις να εμφανίζονται κάθε χρόνο, ήρθε η ώρα να πάρεις πιο σοβαρά το θέμα ήλιος και προστασία, διαβάζοντας τα μυστικά που ακολουθούν.

  1. Χρησιμοποίησε κάποιο ειδικό αντηλιακό για ευαίσθητες επιδερμίδες

Το να προσφέρεις στο ευαίσθητο δέρμα σου μία πρόσθετη στρώση από συστατικά που ενισχύουν το δερματικό σου φράγμα αποτελεί μεγάλη βοήθεια.
 Εάν το δερματικό φράγμα έχει καταστραφεί, το αντηλιακό δεν μπορεί να απορροφηθεί τόσο καλά από το δέρμα και θα σου προσφέρει μειωμένη προστασία απέναντι στον ήλιο. Γι’ αυτό το λόγο θα πρέπει να επιλέγεις αντηλιακά που προορίζονται για ευαίσθητα δέρματα και περιέχουν τα απαραίτητα συστατικά που θα βοηθήσουν την επιδερμίδα σου να απορροφήσει το αντηλιακό και να σε προστατεύσει αποτελεσματικά.
Ακόμα, εάν το δέρμα σου θυμίζει επιδερμίδα μωρού, μπορείς να χρησιμοποιήσεις κάποιο αντηλιακό που προορίζεται για τις παιδικές ηλικίες. Οι δερματολόγοι συστήνουν τα αντηλιακά που περιέχουν φυσικά και όχι χημικά συστατικά, όπως το οξείδιο του ψευδαργύρου. 
Δεν έχει σημασία εάν προτιμάς κάποιο αντηλιακό σε μορφή κρέμας, gel ή σπρέι, αρκεί να γνωρίζεις και πώς θα το απλώνεις σωστά για να είσαι προστατευμένη.
Θα πρέπει να σιγουρευτείς ότι εφαρμόζεις αρκετό αντηλιακό για να είναι και αποτελεσματικό. Χρειάζονται περίπου 30 γραμμάρια αντηλιακού για να καλυφθεί ένας ενήλικας από την κορυφή μέχρι τα νύχια. Αυτή η ποσότητα είναι περίπου ίση με ένα σφηνάκι. Για το πρόσωπο ιδιαίτερα και το λαιμό θα πρέπει να χρησιμοποιείς περίπου το ένα τέταρτο της κουταλιάς του γλυκού σε κάθε σημείο.
Φρόντισε να έχεις πάντα στην τσάντα σου το αντηλιακό σου ή να θυμάσαι να το μεταφέρεις από την τσάντα θαλάσσης σε αυτήν που θα έχεις για τα ψώνια ή τη βόλτα σου, ώστε να μην μένεις ποτέ απροστάτευτη στον ήλιο. Θυμήσου ότι θα πρέπει να ανανεώνεις το αντηλιακό σου κάθε δύο ώρες τουλάχιστον.
  1. Φόρεσε καπέλο και μεγάλα γυαλιά

Ένα μεγάλο ψάθινο καπέλο σίγουρα θα προσδώσει φινέτσα στην εμφάνισή σου στην παραλία, τη βόλτα ή την εκδρομή. Και τι μπορεί να συνδυαστεί καλύτερα με αυτή την εμφάνιση εποχής από ένα ζευγάρι μεγάλα, κοκάλινα γυαλιά, τα οποία θα καλύπτουν και το δέρμα γύρω από τα μάτια. Φρόντισε το καπέλο σου να έχει μεγάλο γείσο, τουλάχιστον 10 εκατοστά, ώστε να προστατεύει το κεφάλι σου αλλά και τα αυτιά σου, μέρος στο οποίο συνήθως όλοι ξεχνούν να βάλουν αντηλιακό. Έχει στο νου ότι αυτές είναι οι περιοχές που αναπτύσσονται οι περισσότεροι καρκίνοι του δέρματος.

  1. Η ροδόχρους ακμή επιδεινώνεται από τον ήλιο και πρέπει να την εμποδίσεις αποφεύγοντάς τον ή με τη σωστή προστασία

Είναι εξαιρετικά σημαντικό να χρησιμοποιείς αντηλιακό καθημερινά για να αντιμετωπίσεις την ακμή αυτή που είναι γνωστή και ως «ακμή των ενηλίκων», μία χρόνια φλεγμονώδη δερματοπάθεια του προσώπου με γενικά χαρακτηριστικά το έντονο ερύθημα και την αγγειακή διαστολή, κυρίως στα μάγουλα, το μέτωπο, τη μύτη και το πηγούνι. Η ακτινοβολία UV αποτελεί έναν από τους πιο συνηθισμένους παράγοντες που την πυροδοτούν. Το ιδανικό θα ήταν ένα αντηλιακό με δείκτη προστασίας 50+ ώστε να υπάρχει ένα ευρύ φάσμα προστασίας UVA και UVB.

  1. Το make up με δείκτη προστασίας δεν σε καλύπτει επαρκώς

Μπορεί το make up που χρησιμοποιείς να έχει δείκτη προστασίας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι αυτός καλύπτει όλα τα είδη ακτινοβολίας, ούτε ότι εφαρμόζεις την ίδια ποσότητα που θα έβαζες με ένα αντηλιακό. Ωστόσο, το make up με δείκτη αποτελεί έναν υπέροχο τρόπο να ενισχύσεις την προστασία σου απέναντι στον ήλιο, ιδιαίτερα όταν περιέχει φυσικά φίλτρα για ευαίσθητα δέρματα.
Για την καλύτερη προστασία των ευαίσθητων δερμάτων, θα πρέπει να εφαρμόζονται δύο στρώσεις αντηλιακού, αρχικά του κανονικού αντηλιακού και στη συνέχεια ενός make up με δείκτη προστασίας από τον ήλιο.

 

δωρεάν τηλεφωνική υποστήριξη
αξιοπιστια παραδοσης
τηλεφωνικη εξυπηρετηση
30 χρονια κοντα σας
Δωρεαν αποστολη απο 39.00€
Εγγραφή στο newsletter του Z-Pharm

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter του z-pharm.gr και αποκτήστε πρώτοι τα νέα & τις προσφορές μας Δωρεάν στο email σας!

Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη οποιαδήποτε στιγμή κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο κατάργησης εγγραφής στο υποσέλιδο οποιουδήποτε email που λαμβάνετε από εμάς ή επικοινωνώντας μαζί μας στο [email protected]. Θα επεξεργαστούμε τις πληροφορίες σας με σεβασμό. Κάνοντας κλικ παρακάτω, συμφωνείτε ότι μπορούμε να επεξεργαστούμε τα στοιχεία σας σύμφωνα με αυτούς τους όρους.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

Be Zen με τα καλύτερα άρθρα υγείας και ευεξίας

Νομίζεις ότι δεν χρειάζεσαι booster ομορφιάς για το πρόσωπό σου;
12 April 2024
Booster: Το νέο it προϊόν στη ρουτίνα ομορφιάς που είναι σίγουρο πως το χρειάζεσαι, όσο νέα ή μεγαλύτερη κι αν είσαι.
Περισσότερα
6 καθημερινές συνήθειες που χαρίζουν νεανική όψη
12 April 2024
Το πέρασμα  του χρόνου είναι αναπόφευκτο, υπάρχουν όμως μερικές καθημερινές συνήθειες που πραγματικά σου προσφέρουν νεαν …
Περισσότερα
Φτιάξε αρωματικό νερό και πέτυχε ενυδάτωση εκ των έσω!
12 April 2024
Η κλινική διαιτολόγος- διατροφολόγος Κλειώ Δημητριάδου, μας ετοίμασε μερικές ιδέες για αρωματικά νερά, τα οποία μπορείς …
Περισσότερα