ΤΗΛ. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ: 24210 21491
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 39.00€
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Οι εκπτώσεις δεν εμφανίζονται, βάσει Υ.Α. 35935/2023 - Οι χαμηλές τιμές παραμένουν ίδιες
Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Το ελάχιστο ποσό παραγγελίας είναι 12€

Tι χρειάζεται το μωρό σας για να προστατευτεί το καλοκαίρι

Tι χρειάζεται το μωρό σας για να προστατευτεί το καλοκαίρι

Η περίοδος του καλοκαιριού είναι εξαιρετικά επικίνδυνη για τα βρέφη και μικρότερα παιδιά. Είναι η εποχή που ο ήλιος είναι πιο ζεστός και εύκολα μπορεί να κάνουμε λάθη στην προστασία των βρεφών. Τι πρέπει να γνωρίζουμε για την εποχή αυτή, για να προσφέρουμε τη μέγιστη δυνατή κάλυψη στα παιδιά:

Επιλέγουμε σωστά ρούχα:

Αν είμαστε στο σπίτι, επιλέγουμε ρούχα από φυσικά υλικά όπως το βαμβάκι που απορροφούν καλύτερα την εφίδρωση σε σχέση με τα συνθετικά υφάσματα. Ταυτόχρονα, ένας καλός κανόνας των παιδιάτρων είναι να ντύνουμε το παιδί, όπως είμαστε ντυμένοι κι εμείς μέσα στο σπίτι. Αντίθετα, στην βόλτα εκτός σπιτιού, επιλέγουμε ρούχα που να καλύπτουν τα ευάλωτα σημεία του σώματος, όπως είναι τα γόνατα ή τα μπράτσα.


Φροντίζουμε να αερίζεται η ατμόσφαιρα που ζει το βρέφος

Τα μωρά δεν μπορούν να ελέγξουν τον τρόπο εφίδρωσης όπως οι ενήλικες, γι’ αυτό και μπορεί να νιώσουν υπερβολική ζέστη πολύ γρηγορότερα, σε σχέση με τους μεγάλους. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δεν πρέπει να αφήνουμε ποτέ ένα παιδί στο αυτοκίνητο ή σε ένα ζεστό δωμάτιο, μιας και η ζωή του μπορεί να κινδυνεύσει σε λίγα λεπτά.


Διατηρούμε τα βρέφη ενυδατωμένα:

Τα παιδιά πρέπει να πίνουν 50% περισσότερα υγρά το καλοκαίρι σε σχέση με το χειμώνα. Κι επειδή τα βρέφη κάτω των έξι μηνών δεν καταναλώνουν ακόμα μεγάλη ποσότητα στερεών τροφών, ενισχύστε την ενυδάτωσή τους με ειδικά τσάγια βοτάνων.


Αποφεύγουμε την έκθεση των βρεφών στον ήλιο

Αποφεύγουμε τις δραστηριότητες έξω από τις 11 το πρωί και μέχρι τις 6 το απόγευμα. Αν πρέπει να βγούμε έξω, φοράμε πάντα γυαλιά, καπέλο και αποτελεσματικό αντηλιακό εξειδικευμένο στις βρεφικές και νηπιακές ανάγκες. Βάζουμε αντηλιακό σε εμάς και τα παιδιά ακόμα και με τις ημέρες του καλοκαιριού που έχει συννεφιά.

Βρείτε όλα τα παιδικά αντηλιακά ΕΔΩ

Στη θάλασσα:

Τα βρέφη πρέπει να αποφεύγουν την απευθείας έκθεση στον ήλιο. Αν βρεθούμε στη θάλασσα με το μωρό, βρίσκουμε σημείο σκιερό και αποφεύγουμε τις ώρες αιχμής, ειδικά το διάστημα ανάμεσα στις 12μμ με 5μμ. Όσον αφορά το αντηλιακό, η Αμερικάνικη Ένωση Παιδιάτρων, υποστηρίζει την εφαρμογή μικρής ποσότητας εξειδικευμένου αντηλιακού για την ευαίσθητη βρεφική επιδερμίδα, ακόμα και για το πρόσωπο των βρεφών. Στα μωρά άνω των 6 μηνών, βάζουμε αντηλιακό ελεύθερα και ανανεώνουμε την ποσότητα συχνά ή μετά από κάθε βουτιά στη θάλασσα. Βάζουμε αντηλιακό ακόμα και στα σημεία που καλύπτονται από τα ρούχα, μιας και ένα μέσο μπλουζάκι έχει αντηλιακή προστασία που φτάνει το SPF5, δηλαδή, χαρίζει απλά 5 επιπλέον λεπτά στο μωρό για να μην καεί.

Bρείτε όλα τα προϊόντα για το μωρό ΕΔΩ

Φροντίζουμε το ενοχλητικό εξάνθημα

Η υπερβολική εφίδρωση, μπορεί να δημιουργήσει στην ευαίσθητη βρεφική επιδερμίδα ένα κόκκινο εξάνθημα. Αφού συμβουλευτούμε τον παιδίατρό μας, μπορούμε να εφαρμόσουμε στις περιοχές που είναι εντονότερο το πρόβλημα βρεφική πούδρα. Ταυτόχρονα, φροντίζουμε να αλλάζουμε συχνά ρούχα από βαμβάκι στο μωρό και να διατηρούμε το χώρο μας δροσερό.

δωρεάν τηλεφωνική υποστήριξη
αξιοπιστια παραδοσης
τηλεφωνικη εξυπηρετηση
30 χρονια κοντα σας
Δωρεαν αποστολη απο 39.00€
Εγγραφή στο newsletter του Z-Pharm

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter του z-pharm.gr και αποκτήστε πρώτοι τα νέα & τις προσφορές μας Δωρεάν στο email σας!

Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη οποιαδήποτε στιγμή κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο κατάργησης εγγραφής στο υποσέλιδο οποιουδήποτε email που λαμβάνετε από εμάς ή επικοινωνώντας μαζί μας στο [email protected]. Θα επεξεργαστούμε τις πληροφορίες σας με σεβασμό. Κάνοντας κλικ παρακάτω, συμφωνείτε ότι μπορούμε να επεξεργαστούμε τα στοιχεία σας σύμφωνα με αυτούς τους όρους.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

Be Zen με τα καλύτερα άρθρα υγείας και ευεξίας

Νομίζεις ότι δεν χρειάζεσαι booster ομορφιάς για το πρόσωπό σου;
12 April 2024
Booster: Το νέο it προϊόν στη ρουτίνα ομορφιάς που είναι σίγουρο πως το χρειάζεσαι, όσο νέα ή μεγαλύτερη κι αν είσαι.
Περισσότερα
6 καθημερινές συνήθειες που χαρίζουν νεανική όψη
12 April 2024
Το πέρασμα  του χρόνου είναι αναπόφευκτο, υπάρχουν όμως μερικές καθημερινές συνήθειες που πραγματικά σου προσφέρουν νεαν …
Περισσότερα
Φτιάξε αρωματικό νερό και πέτυχε ενυδάτωση εκ των έσω!
12 April 2024
Η κλινική διαιτολόγος- διατροφολόγος Κλειώ Δημητριάδου, μας ετοίμασε μερικές ιδέες για αρωματικά νερά, τα οποία μπορείς …
Περισσότερα