ΤΗΛ. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ: 24210 21491
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 39.00€
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Οι εκπτώσεις δεν εμφανίζονται, βάσει Υ.Α. 35935/2023 - Οι χαμηλές τιμές παραμένουν ίδιες
Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Το ελάχιστο ποσό παραγγελίας είναι 12€

Ασφάλεια στη θάλασσα και την πισίνα: Τι πρέπει να γνωρίζεις

Ασφάλεια στη θάλασσα και την πισίνα: Τι πρέπει να γνωρίζεις

Βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού και μια από τις πιο αγαπημένες δραστηριότητες μικρών και μεγάλων είναι το μπάνιο στη θάλασσα και η χαλάρωση στην παραλία.
Επειδή όμως η θάλασσα είναι απρόβλεπτη και μπορεί να γίνει επικίνδυνη, για ξέγνοιαστες διακοπές, χρειάζεται προσοχή στις λεπτομέρειες και σωστή εφαρμογή οδηγιών. Για να μην υπάρξει κανένα απρόοπτο, παρακάτω σας δίνουμε μερικές συμβουλές για ασφαλή κολύμβηση και διακοπές δίχως απρόοπτα.

Ο βασικός δεκάλογος και ασφάλεια στη θάλασσα

Για να είναι το κολύμπι και η θάλασσα διασκεδαστικά θα πρέπει να τηρούνται βασικοί κανόνες ασφαλείας. Ακολουθήστε τον δεκάλογο ασφαλείας στη θάλασσα για ένα καλοκαίρι γεμάτο όμορφες στιγμές.

Μην απομακρύνεστε από την ακτή, σε μεγάλο βάθος σε άγνωστα νερά. Επίσης μην κολυμπάτε πέρα από τις σημαδούρες που τυχόν βρίσκονται τοποθετημένες στο νερό γιατί υπάρχει κίνδυνος ατυχημάτων.

Σε περίπτωση θαλασσίων σπορ ακολουθήστε κατά γράμμα τους κανόνες και μην απομακρύνεστε από τη σηματοδοτημένη περιοχή για την ασφάλεια τη δικιά σας αλλά και των κολυμβητών.

Καλό είναι να μην κολυμπάτε μόνοι ή αν το κάνετε να βρίσκεστε κοντά σε άλλους κολυμβητές ώστε να μπορέσετε να ζητήσετε βοήθεια αν χρειαστεί.

Ο κανόνας των δύο ωρών μετά του φαγητού είναι απαράβατος. Η κολύμβηση με γεμάτο στομάχι ενέχει κινδύνους και αυτό διότι ο οργανισμός έχει προετοιμαστεί για τη διαδικασία της πέψης.

Τα παιδιά κολυμπούν πάντα υπό την επίβλεψη ενηλίκων και με τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας, ειδικά αν δε γνωρίζουν κολύμπι. Μόνο λίγα λεπτά απροσεξίας χρειάζονται για να συμβεί το κακό. Επιτήρηση χρειάζεται ακόμη και αν τα παιδιά παίζουν στην άμμο πολύ κοντά στο νερό χωρίς τη διάσπαση κινητού ή βιβλίου καθώς η προσοχή αποσπάται πολύ εύκολα.

Προσοχή στις βουτιές. Μην επιχειρήσετε κατάδυση σε ρηχά νερά, κάτω του 1,5 μέτρου, ειδικά αν δε φαίνεται ο πυθμένας καθώς υπάρχει κίνδυνος πρόσκρουσης σε βράχο ή πέτρα και σοβαρού τραυματισμού.

Το ίδιο ισχύει και για την κατάδυση από ψηλά σημεία ή σε άγνωστες θάλασσες. Να αποφεύγετε τις βουτιές από βράχους και υπερυψωμένα σημεία. Βουτιές μπορούν να γίνουν μόνο από ελεγμένους βατήρες και πάντα μόνο αν κάποιος γνωρίζει τη σωστή τεχνική και τηρεί τους κανόνες ασφαλείας.

Ιδιαίτερη προσοχή απαιτείται σε κυματώδη θάλασσα. Όσο καλός κολυμβητής και να είναι κάποιος, η θάλασσα είναι απρόβλεπτη και μπορεί να γίνει εξαιρετικά επικίνδυνη, ειδικά αν υπάρχουν ρεύματα.

Καλό είναι επίσης να έχετε πάντα μαζί σας φαρμακευτικά προϊόντα για τσιμπήματα και ένα αποστειρωμένο τσιμπιδάκι για κάθε χρήση. Τα τσιμπήματα μέδουσας και εντόμων όπως και το να πατήσετε αχινό είναι πιθανά και καλό είναι να σας βρουν προετοιμασμένους.

Και φυσικά μη ξεχνάτε την προστασία από τον ήλιο. Φοράτε πάντα γυαλιά ηλίου και καπέλο και εφαρμόζετε τακτικά σε σώμα, πρόσωπο και παλάμες αντηλιακά προϊόντα προστασίας με υψηλό δείκτη SPF, άνω του 30 με διπλή προστασία κατά των ακτινών UVA και UVB.

δωρεάν τηλεφωνική υποστήριξη
αξιοπιστια παραδοσης
τηλεφωνικη εξυπηρετηση
30 χρονια κοντα σας
Δωρεαν αποστολη απο 39.00€
Εγγραφή στο newsletter του Z-Pharm

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter του z-pharm.gr και αποκτήστε πρώτοι τα νέα & τις προσφορές μας Δωρεάν στο email σας!

Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη οποιαδήποτε στιγμή κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο κατάργησης εγγραφής στο υποσέλιδο οποιουδήποτε email που λαμβάνετε από εμάς ή επικοινωνώντας μαζί μας στο [email protected]. Θα επεξεργαστούμε τις πληροφορίες σας με σεβασμό. Κάνοντας κλικ παρακάτω, συμφωνείτε ότι μπορούμε να επεξεργαστούμε τα στοιχεία σας σύμφωνα με αυτούς τους όρους.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

Be Zen με τα καλύτερα άρθρα υγείας και ευεξίας

Όλα τα καλλυντικά που πρέπει να βάζεις στο πρόσωπό σου, στη σωστή σειρά
19 March 2024
Πρώτα η κρέμα ή το serum; Με ποια σειρά να βάλεις τα καλλυντικά στο πρόσωπό σου;
Περισσότερα
Τι είναι το μουρουνέλαιο και πώς ωφελεί το σώμα σου;
19 March 2024
Όταν το μουρουνέλαιο λαμβάνεται στη σωστή δοσολογία από το στόμα, μπορεί να βοηθήσει ενάντια σε πολλές παθήσεις το σώματ …
Περισσότερα