ΤΗΛ. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ: 24210 21491
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 39.00€
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Οι εκπτώσεις δεν εμφανίζονται, βάσει Υ.Α. 35935/2023 - Οι χαμηλές τιμές παραμένουν ίδιες
Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Το ελάχιστο ποσό παραγγελίας είναι 12€

Μην γιορτάσεις τον άγιο Βαλεντίνο… μόνο αν κάνεις αυτά όλο τον χρόνο!

Μην γιορτάσεις τον άγιο Βαλεντίνο… μόνο αν κάνεις αυτά όλο τον χρόνο!
Ας κάνουμε μία συμφωνία. Αν είσαι σε σχέση, μπορείς να ΜΗΝ γιορτάσεις την ημέρα του αγίου Βαλεντίνου αυτή τη χρονιά, μόνο αν κάνεις αυτά τα 4 που ακολουθούν όλο τον χρόνο- κάθε μέρα!

1. Λες καθημερινά λόγια αγάπης στο σύντροφό σου.

Φυσικά και το «σ’ αγαπώ» είναι σημαντικό, αλλά, όσο περνούν τα χρόνια, δεν έχει το ίδιο βάρος όσο τον πρώτο καιρό της σχέσης. Ιδιαίτερα αν η απάντηση του συντρόφου σου είναι απλά καταφατικά λόγια. Για αυτό, θα πρέπει να εστιάζεις στο γιατί αγαπάς τον άλλο και να επικοινωνείτε έτσι: «Αγαπώ όταν εσύ__» ή «Όταν εσύ_, τότε με κάνεις να νιώθω_». Κάνε μία καθημερινή συνήθεια το να ευχαριστείς, να επαινείς και να αναγνωρίζεις με λόγια το πόσο σημαντικός είναι για εσένα.

2. Κάνετε εκπλήξεις ο ένας στον άλλο.

Σύμφωνα με ειδικούς, ένα κλειδί για να προσθέσεις ρομαντισμό σε μία σχέση είναι ο αυθορμητισμός. Αυτό μπορεί να σημαίνει οτιδήποτε, από το να κλείσεις μία εξόρμηση για το Σαββατοκύριακο μέχρι το να κάνεις ένα δώρο στον σύντροφό σου, χωρίς να το περιμένει. Μάλιστα, οι καλές εκπλήξεις αυξάνουν τα επίπεδα της ντοπαμίνης, του νευροδιαβιβαστή του εγκεφάλου μας που ελέγχει το κέντρο ανταμοιβής και απόλαυσης. Πάρε εκείνη τη σοκολάτα που του αρέσει από το σούπερ μάρκετ και τρέλανε τα επίπεδα ντοπαμίνης του!

3. Συνεχίζετε να βγαίνετε ραντεβού(ναι- ακόμα και αν είστε παντρεμένοι).

Καθώς οι σχέσεις προχωρούν, είναι σημαντικό να προωθείται η εγγύτητα που σχηματίστηκε στην αρχή. Για αυτό το λόγο θα πρέπει να ορίσετε και μία εβδομαδιαία ή μηνιαία βραδιά ραντεβού, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα πρέπει να είναι και κάτι ακριβό(πιτόγυρο κανείς;). Κάθε φορά θα πρέπει να αλλάζετε σειρά για το ποιος θα κανονίσει το μέρος του ραντεβού, θα κλείσει τα κινητά και θα θέσει κάποια θέματα προς συζήτηση.

4. Δίνετε προτεραιότητα στην «οικειότητα».

Η λέξη αυτή μπορεί να σημαίνει πολλά διαφορετικά πράγματα στον καθένα. Μπορεί να είναι η συναισθηματική εγγύτητα, το πνευματικό δέσιμο, το άγγιγμα και φυσικά η σεξουαλική έκφραση. Όλα αυτά είναι πολύ σημαντικά για να διαρκέσει μία σχέση για μία ζωή.

Σύμφωνα με μια μελέτη που πραγματοποίησε ο ψυχολόγος Robert J. Sternberg, η οικειότητα κατατάσσεται ως ο υψηλότερος παράγοντας για την ικανοποίηση του γάμου. Οπότε, φρόντισε να αυξήσεις την καθημερινή οικειότητα στη σχέση σου, βρίσκοντας χρόνο για συναισθηματικές συζητήσεις, για φιλιά και αγκαλιές με το σύντροφό σου και ορίζοντας το πόσο συχνά θα θέλατε να κάνετε σεξ. Ό,τι και να κάνετε, θα πρέπει να αρέσει και στους δύο και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα σας δέσει περισσότερο στο χρόνο.

Αν, λοιπόν, δεν κάνετε αυτά κάθε μέρα, γιατί να μην εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία που σας δίνεται την ημέρα του αγίου Βαλεντίνου;
KI ΑΝ ΨΑΧΝΕΙΣ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΩΡΑ, ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙΣ ΜΟΝΟ ΣΤΟ Z-PHARM.GR
δωρεάν τηλεφωνική υποστήριξη
αξιοπιστια παραδοσης
τηλεφωνικη εξυπηρετηση
30 χρονια κοντα σας
Δωρεαν αποστολη απο 39.00€
Εγγραφή στο newsletter του Z-Pharm

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter του z-pharm.gr και αποκτήστε πρώτοι τα νέα & τις προσφορές μας Δωρεάν στο email σας!

Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη οποιαδήποτε στιγμή κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο κατάργησης εγγραφής στο υποσέλιδο οποιουδήποτε email που λαμβάνετε από εμάς ή επικοινωνώντας μαζί μας στο [email protected]. Θα επεξεργαστούμε τις πληροφορίες σας με σεβασμό. Κάνοντας κλικ παρακάτω, συμφωνείτε ότι μπορούμε να επεξεργαστούμε τα στοιχεία σας σύμφωνα με αυτούς τους όρους.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

Be Zen με τα καλύτερα άρθρα υγείας και ευεξίας

Νομίζεις ότι δεν χρειάζεσαι booster ομορφιάς για το πρόσωπό σου;
12 April 2024
Booster: Το νέο it προϊόν στη ρουτίνα ομορφιάς που είναι σίγουρο πως το χρειάζεσαι, όσο νέα ή μεγαλύτερη κι αν είσαι.
Περισσότερα
6 καθημερινές συνήθειες που χαρίζουν νεανική όψη
12 April 2024
Το πέρασμα  του χρόνου είναι αναπόφευκτο, υπάρχουν όμως μερικές καθημερινές συνήθειες που πραγματικά σου προσφέρουν νεαν …
Περισσότερα
Φτιάξε αρωματικό νερό και πέτυχε ενυδάτωση εκ των έσω!
12 April 2024
Η κλινική διαιτολόγος- διατροφολόγος Κλειώ Δημητριάδου, μας ετοίμασε μερικές ιδέες για αρωματικά νερά, τα οποία μπορείς …
Περισσότερα