ΤΗΛ. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ: 24210 21491
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 39.00€
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Οι εκπτώσεις δεν εμφανίζονται, βάσει Υ.Α. 35935/2023 - Οι χαμηλές τιμές παραμένουν ίδιες
Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Το ελάχιστο ποσό παραγγελίας είναι 12€

Ξέχνα το θα κάνω δίαιτα από Δευτέρα! Υιοθέτησε σήμερα μια ισορροπημένη διατροφή

Ξέχνα το θα κάνω δίαιτα από Δευτέρα! Υιοθέτησε σήμερα μια ισορροπημένη διατροφή
Μία ισορροπημένη διατροφή είναι το καλύτερο και πιο αναγκαίο δώρο που έχεις να κάνεις στον οργανισμό σου.

Είναι ο τρόπος με τον οποίο ο τελευταίος θα έχει κάθε απαραίτητο στοιχείο για να λειτουργήσει σωστά κι αποτελεσματικά εναντίον οποιουδήποτε πιθανού κινδύνου τον απειλήσει.

Γι’ αυτό και πέντε διατροφικές κατηγορίες αποτελούν τους ιδανικούς συμμάχους για να επιτύχεις όλα τα παραπάνω: τα φρούτα, τα λαχανικά, τα δημητριακά, η πρωτεΐνη και τα γαλακτοκομικά.

Τα φρούτα είναι πηγές πολλών βιταμινών, όπως φυτικές ίνες, βιταμίνη C και φολικό οξύ. Αυτές συμβάλλουν στη συνολική υγεία, στη μείωση της χοληστερόλης, στη μείωση του κινδύνου εμφάνισης καρδιακών παθήσεων, κ.α.

Τα λαχανικά είναι επίσης πλούσια σε βιταμίνες, μεταλλικά στοιχεία και φυτικές ίνες. Έχουν αντιοξειδωτική δράση κι ανεβάζουν τα επίπεδα ενέργειας του οργανισμού.

Τα δημητριακά πέρα από όλα τα παραπάνω έχουν ικανότητα να βελτιώνουν την πέψη και να μειώνουν τη χρόνια φλεγμονή, ακόμα και να μειώσουν τις πιθανότητες εμφάνισης καρκίνου.

Η πρωτεΐνη είναι απαραίτητη για την κατάλληλη δόμηση του μυϊκού συστήματος αλλά και την ανάπτυξη του εγκεφάλου.

Τα γαλακτοκομικά είναι γεμάτα ασβέστιο και βιταμίνη D, που υπόσχεται δυνατά κόκαλα και υγιή λειτουργία του εντέρου.

Ωστόσο, το να έχεις μία ισορροπημένη διατροφή μόνο από τις τροφές που καταναλώνεις πολλές φορές γίνεται δύσκολη υπόθεση.

Γι’ αυτό, η επένδυση στα κατάλληλα συμπληρώματα θα σου φανεί πολύ χρήσιμη, έως και αναγκαία, καθώς έτσι θα μπορείς να συμπληρώνεις ο,τι σου λείπει και ο,τι δεν έχεις καταφέρει να ενσωματώσεις στο καθημερινό σου πρόγραμμα. Κι ο οργανισμός σου θα βρίσκεται στα καλύτερά του.

Κι αν σκέφτεσαι να περάσουν πρώτα οι γιορτές για να ξεκινήσεις να τρέφεσαι σωστά, να σου θυμήσουμε πως η απόφαση που θα πάρεις για ισορροπημένη διατροφή, δεν σημαίνει πως θα είναι μια διατροφή με στερήσεις. Βάλε όλες τις τροφές στο πρόγραμμα, έχε μέτρο και ξεκίνα σήμερα να χτίζεις τον νέο σου εαυτό κι όχι από Δευτέρα ή από το 2020.
δωρεάν τηλεφωνική υποστήριξη
αξιοπιστια παραδοσης
τηλεφωνικη εξυπηρετηση
30 χρονια κοντα σας
Δωρεαν αποστολη απο 39.00€
Εγγραφή στο newsletter του Z-Pharm

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter του z-pharm.gr και αποκτήστε πρώτοι τα νέα & τις προσφορές μας Δωρεάν στο email σας!

Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη οποιαδήποτε στιγμή κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο κατάργησης εγγραφής στο υποσέλιδο οποιουδήποτε email που λαμβάνετε από εμάς ή επικοινωνώντας μαζί μας στο [email protected]. Θα επεξεργαστούμε τις πληροφορίες σας με σεβασμό. Κάνοντας κλικ παρακάτω, συμφωνείτε ότι μπορούμε να επεξεργαστούμε τα στοιχεία σας σύμφωνα με αυτούς τους όρους.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

Be Zen με τα καλύτερα άρθρα υγείας και ευεξίας

Όλα τα καλλυντικά που πρέπει να βάζεις στο πρόσωπό σου, στη σωστή σειρά
19 March 2024
Πρώτα η κρέμα ή το serum; Με ποια σειρά να βάλεις τα καλλυντικά στο πρόσωπό σου;
Περισσότερα
Τι είναι το μουρουνέλαιο και πώς ωφελεί το σώμα σου;
19 March 2024
Όταν το μουρουνέλαιο λαμβάνεται στη σωστή δοσολογία από το στόμα, μπορεί να βοηθήσει ενάντια σε πολλές παθήσεις το σώματ …
Περισσότερα