Η σημασία των δώρων τις γιορτινές ημέρες

Η σημασία των δώρων τις γιορτινές ημέρες
Οι γιορτές είναι εδώ και μαζί τους φέρνουν τα έθιμα που τις περιτριγυρίζουν. Τα δώρα, για παράδειγμα, είναι κάτι που είθισται κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου και συνηθίζεται να κοσμούν τη βάση του χριστουγεννιάτικου δέντρου. Φυσικά, οι άνθρωποι με τους οποίους θα τα μοιραστείς είναι το πιο σημαντικό κομμάτι των γιορτών και γι’ αυτό θες να δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό όταν πρόκειται να τους πάρεις κάτι.

Τα δώρα δεν είναι απλώς κάτι επιφανειακό. Δεν είναι μόνο ένα εμπόρευμα που προμηθεύεσαι στα πλαίσια καταναλωτισμού. Αποτελούν έκφραση αγάπης προς τους αγαπημένους σου. Είναι μία κίνηση που την κάνεις συμβολικά για να κερδίσεις ένα χαμόγελο παραπάνω και να νιώσεις ότι τους έχεις προσφέρει χαρά.

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι έχει άγχος πριν κάποιος ανοίξει το κουτί του. Εκείνη είναι η στιγμή που θα κρίνει αν η επιλογή σου καθιστά το δώρο καλό ή κακό, αφού δείχνει το κατά πόσο άρεσε στο άτομο που το προσφέρεις. Δείχνει πόσο ξέρεις τον άλλον και τη σχέση που έχετε δημιουργήσει μεταξύ σας.

Και είναι τόσο όμορφο την ώρα που ανοίγει το περιτύλιγμα να βλέπεις αυτό το αναντικατάστασο αίσθημα ενθουσιασμού, πίσω από το οποίο κρύβεσαι εσύ. Είναι μία επιτυχία που σε γεμίζει ικανοποίηση και που σε φέρνει λίγο πιο κοντά με τους δικούς σου.
5 σούπερ φυσικές συνταγές για απολέπιση του δέρματος Επόμενο Post
αξιοπιστία παράδοσης
τηλεφωνική εξυπηρέτηση
30 χρόνια κοντά σας
Δωρεάν αποστολή από 35€
Newsletter

Κάντε την εγγραφή σας στο newsletter μας! Θα σας στέλνουμε μόνο ενδιαφέροντα νέα και προσφορές!

Εγγραφή στο newsletter του Z-Pharm

To Z-pharm θα μπορεί να χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα για να έρθει σε επαφή μαζί σας για ενημερώσεις με νέα & προσφορές. Δώστε τη συγκατάθεσή σας για όλους τους τρόπους που θα θέλατε να μάθετε νέα μας:

Διαγωνισμοί Z-Pharm

Δες τους διαγωνισμούς που τρέχουν και κέρδισε!

ευ ζην - Z-Pharm Blog

Be Zen με τα καλύτερα άρθρα υγείας και ευεξίας

Γιατί πεινάμε περισσότερο τον χειμώνα;

02 Feb 2020
Γιατί λοιπόν όσο πέφτει η θερμοκρασία, τόσο πιο πολύ θέλουμε να τρώμε; Ναι δεν είναι ασυνήθιστο και …

Πες «αντίο» στα κιλά των διακοπών με αυτό το detox ρόφημα

12 Jan 2020
Αυτός ο DIY detox χυμός είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι.

Η σημασία των δώρων τις γιορτινές ημέρες

23 Dec 2019
Οι γιορτές είναι εδώ και μαζί τους φέρνουν τα έθιμα που τις περιτριγυρίζουν. Τα δώρα, για παράδειγμα …

Ρυθμίσεις cookies

Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που περιέχουν πληροφορίες που αποθηκεύονται στον web browser του υπολογιστή σου κατά την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα του Z-Pharm Eshop και μπορούν να αφαιρεθούν ανά πάσα στιγμή.

© 2020 Z-Pharm.gr | Κατασκευή & προώθηση ιστοσελίδας Advisable.gr