ΤΗΛ. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ: 24210 21491
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 39.00€
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Οι εκπτώσεις δεν εμφανίζονται, βάσει Υ.Α. 35935/2023 - Οι χαμηλές τιμές παραμένουν ίδιες
Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Το ελάχιστο ποσό παραγγελίας είναι 12€

7 tips για ενίσχυση της μνήμης πριν από τις εξετάσεις!

7 tips για ενίσχυση της μνήμης πριν από τις εξετάσεις!
Η μνήμη σου είναι ένας μυς και χρειάζεται ενδυνάμωση. Για να την ενισχύσεις πριν από τις εξετάσεις, ώστε να θυμάσαι πιο γρήγορα και πιο εύκολα, ακολούθησε τα ακόλουθα tips:

1. Διάβαζε φωναχτά και όχι απλώς από μέσα σου.
Μπορεί να σου ακούγεται λίγο τρελό, αλλά θα εκπλαγείς από το πόσα πολλά θα θυμάσαι όταν θα τα έχεις πρώτα ακούσει. Είναι 50% πιο πιθανό να θυμηθείς κάτι αν το διαβάσεις φωναχτά από το να το διαβάζεις από μέσα σου συνέχεια!
2. Χρησιμοποίησε κάποια εφαρμογή για να μπλοκάρεις τα social media.
Γνωρίζεις ότι υπάρχουν αρκετές εφαρμογές που μπορούν να μπλοκάρουν αυτές που θα τους ζητήσεις για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα; Να ένας τρόπος που θα σε βοηθήσει να μην χάνεις χρόνο σκλοράροντας ατελείωτα στο Instagram.
3. Αντάμειψε τον εαυτό σου με ένα γλυκάκι.
Υπάρχει πιο απλός τρόπος να ενισχύσεις την συγκέντρωσή σου στο διάβασμα από ένα ζελεδένιο αρκουδάκι να σε περιμένει στο τέλος της σελίδας; Υπάρχουν πολλοί τρόποι να εφαρμόσεις αυτό το σύστημα επιβράβευσης στο διάβασμά σου, ώστε να το κάνεις πιο αποδοτικό.
4. Κάνε συχνά διαλείμματα.
Όταν ο εγκέφαλος λειτουργεί συνέχεια, χρειάζεται και συχνά διαλείμματα για να απορροφήσει όλες τις πληροφορίες. Μετά από 45-50 λεπτά διαβάσματος, κάνε ένα μικρό διάλειμμα, γιατί τότε και η συγκέντρωσήσου θα έχει επηρεαστεί. Να γνωρίζεις πως οτιδήποτε καινούριο μετά από 1μιση ώρα δεν μπορεί να αφομοιωθεί.
5. Χρησιμοποίησε μια μυρωδιά ή μία τσίχλα για να φρεσκάρεις τη μνήμη σου.
Μπορεί να σου ακούγεται περίεργο, αλλά, όταν ψεκάζεις μία ασυνήθιστη μυρωδιά ενώ διαβάζεις, μπορείς να φρεσκάρεις τη μνήμη σου όταν την μυρίσεις πάλι στη διάρκεια του διαγωνίσματος. Το ίδιο μπορεί να κάνει και μία περίεργη γεύση τσίχλας.
6. Μην ξενυχτάς το βράδυ πριν τις εξετάσεις.
Φρόντισε να κοιμηθείς αρκετά το βράδυ πριν τις εξετάσεις, καθώς όταν κοιμάσαι ο εγκέφαλος αφομοιώνει όλες τις πληροφορίες που έμαθες όταν διάβαζες.
7. Κάνε μία βόλτα ακριβώς πριν το διαγώνισμα.
Έχει αποδειχθεί πως η άσκηση μπορεί να ενισχύσει τη μνήμη και την δύναμη του εγκεφάλου. Έρευνα που διενεργήθηκε από τον Dr. Chuck Hillman στο Πανεπιστήμιο του Ιλινόις αποδεικνύει ότι περίπου 20 λεπτά άσκησης πριν από ένα διαγώνισμα μπορεί να βελτιώσει τις αποδόσεις σου. Μήπως καλύτερα να πας με τα πόδια στο σχολείο το πρωί πριν τις εξετάσεις;

Και φυσικά, όταν φτάσει εκείνη η ώρα που απλά δεν αντέχεις άλλο και σηκώνεις τα χέρια ψηλά, πάρε τη βοήθεια της επιστήμης και εμπιστεύσου τη μνήμη σου σε ένα συμπλήρωμα που θα την ενισχύσει.

Βρες το κατάλληλο συμπλήρωμα διατροφής για ενίσχυση της μνήμης και της συγκέντρωσης στο z-pharm.gr
δωρεάν τηλεφωνική υποστήριξη
αξιοπιστια παραδοσης
τηλεφωνικη εξυπηρετηση
30 χρονια κοντα σας
Δωρεαν αποστολη απο 39.00€
Εγγραφή στο newsletter του Z-Pharm

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter του z-pharm.gr και αποκτήστε πρώτοι τα νέα & τις προσφορές μας Δωρεάν στο email σας!

Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη οποιαδήποτε στιγμή κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο κατάργησης εγγραφής στο υποσέλιδο οποιουδήποτε email που λαμβάνετε από εμάς ή επικοινωνώντας μαζί μας στο [email protected]. Θα επεξεργαστούμε τις πληροφορίες σας με σεβασμό. Κάνοντας κλικ παρακάτω, συμφωνείτε ότι μπορούμε να επεξεργαστούμε τα στοιχεία σας σύμφωνα με αυτούς τους όρους.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

Be Zen με τα καλύτερα άρθρα υγείας και ευεξίας

Νομίζεις ότι δεν χρειάζεσαι booster ομορφιάς για το πρόσωπό σου;
12 April 2024
Booster: Το νέο it προϊόν στη ρουτίνα ομορφιάς που είναι σίγουρο πως το χρειάζεσαι, όσο νέα ή μεγαλύτερη κι αν είσαι.
Περισσότερα
6 καθημερινές συνήθειες που χαρίζουν νεανική όψη
12 April 2024
Το πέρασμα  του χρόνου είναι αναπόφευκτο, υπάρχουν όμως μερικές καθημερινές συνήθειες που πραγματικά σου προσφέρουν νεαν …
Περισσότερα
Φτιάξε αρωματικό νερό και πέτυχε ενυδάτωση εκ των έσω!
12 April 2024
Η κλινική διαιτολόγος- διατροφολόγος Κλειώ Δημητριάδου, μας ετοίμασε μερικές ιδέες για αρωματικά νερά, τα οποία μπορείς …
Περισσότερα