ΤΗΛ. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ: 24210 21491
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 39.00€
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Οι εκπτώσεις δεν εμφανίζονται, βάσει Υ.Α. 35935/2023 - Οι χαμηλές τιμές παραμένουν ίδιες
Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Το ελάχιστο ποσό παραγγελίας είναι 12€

Πώς μπορούμε να χάσουμε το κοιλιακό λίπος;

Πώς μπορούμε να χάσουμε το κοιλιακό λίπος;
Η αγαπημένη εποχή όλων μας, το καλοκαιράκι είναι προ των πυλών και μαζί με αυτό ήρθε και ο καιρός για άσκηση και διατροφή, προκειμένου να εξαφανιστεί το γνωστό και ως "σωσίβιο", λίπος της κοιλιάς.

Αν θέλετε και εσείς να φορέσετε ότι σας αρέσει χωρίς ανασφάλεια, διαβάστε το παρακάτω άρθρο και δείτε τι πρέπει να κάνετε για να προτάξετε την κοιλιά σας φέτος χωρίς καμιά ντροπή, αλλά με υπερηφάνεια.


Αντισταθείτε στο καθημερινό άγχος


Οι αυστηρές προθεσμίες στη δουλειά, οι λογαριασμοί, οι καθημερινές υποχρεώσεις, οποιαδήποτε και αν είναι η αιτία του άγχους και της πίεσης, το σώμα μας προκαλεί τη ραγδαία αύξηση των επιπέδων κορτιζόλης, η οποία με τη σειρά της δίνει το σήμα για αποθήκευση των θερμίδων. Αυτό συμβαίνει ακόμα κι όταν εμείς δεν χρησιμοποιήσαμε όλες τις θερμίδες που χρειαζόμασταν. Η παραπάνω κατάσταση μπορεί να μας κάνει να νιώθουμε έντονα το αίσθημα της πείνας.

Εφ' όσον λοιπόν συνεχίζεται η πίεση, το σώμα μας συνεχίζει να κρατά υψηλά τα επίπεδα κορτιζόλης στο αίμα, και συνεχίζει να αυξάνεται το αίσθημα της πείνας μας. Δυστυχώς, όμως, λίγοι από μας έχουμε το ψυχικό σθένος να επιλέξουμε κάτι υγιεινό, όπως για παράδειγμα ένα φρούτο ή λαχανικό, για να ικανοποιήσουμε την πείνα μας. Συνήθως επιλέγουμε τροφές πλούσιες σε λιπαρά, οι οποίες δρουν στιγμιαία σαν αγχολυτικά.

Προφανώς, το να «ξεφορτωθούμε» οριστικά το άγχος και την πίεση είναι μια όχι και τόσο ρεαλιστική επιλογή, ωστόσο μπορούμε σταδιακά να το αποβάλουμε από τη ζωή σας ανησυχώντας μόνο για καταστάσεις που έχουν πραγματική σημασία.


Κοιμηθείτε αρκετές ώρες


Η έλλειψη ύπνου προκαλεί αδυναμία, πονοκέφαλο, ζαλάδα και μερικές φορές νεύρα. Μελέτη από το King’s College του Λονδίνου εντόπισε ακόμη ένα σύμπτωμα της αϋπνίας, που είναι η υπερκατανάλωση τροφής. Στη παραπάνω μελέτη συμμετείχαν 172 άτομα.

Η έρευνα έδειξε ότι οι άνθρωποι που κοιμόντουσαν από 3,5 έως 5,5 ώρες κάθε βράδυ, κατανάλωναν κατά μέσο όρο 385 θερμίδες περισσότερες, την επόμενη ημέρα, σε σύγκριση με τα άτομα που κοιμούνταν μεταξύ 7 και 12 ώρες. Επιπλέον, οι άνθρωποι που δεν είχαν κοιμηθεί αρκετά, ήταν πιο πιθανό να καταναλώσουν περισσότερο λίπος και λιγότερη πρωτεΐνη την επόμενη ημέρα.


Παραμείνετε ενυδατωμένοι


Η ενυδάτωση θα πρέπει ιδανικά να προέρχεται από το νερό και το τσάι από βότανα. Το πράσινο τσάι είναι ένα άλλο εξαιρετικό ρόφημα, το οποίο θα πρέπει να καταναλώνουμε σε τακτική βάση. Είναι πλούσιο σε κατεχίνες, μία ένωση η οποία αυξάνει το μεταβολισμό του λίπους στο σώμα. Ιδανικά θα πρέπει να αποφεύγουμε την κατανάλωση αεριούχων ποτών και αλκοόλ.


Καταναλώστε πολλή πρωτεΐνη και διαλυτές φυτικές ίνες


Η πρωτεΐνη είναι χορταστική, μειώνει την όρεξη και μας προσφέρει αρκετή ενέργεια. Επιπλέον, μας βοηθάει να μην χάσουμε μυϊκή μάζα από το αδυνάτισμα. Από την άλλη, οι διαλυτές φυτικές ίνες απορροφούν το νερό και σχηματίζουν ένα «τζελ» το οποίο καθυστερεί την διαδικασία της πέψης, αφήνοντάς μας χορτασμένους για περισσότερη ώρα. Οπότε επιβάλλεται να τα εντάξουμε και τα δυο στο καθημερινό μας διαιτολόγιο.


Κάντε αερόβια άσκηση και ασκήσεις με βάρη


Η αερόβια άσκηση είναι από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπος να βελτιώσουμε την υγεία μας και να κάψουμε θερμίδες, όπως και λίπος στην περιοχή της κοιλιάς. Ωστόσο πρέπει πάντα να την συνδυάζουμε με ασκήσεις ενδυνάμωσης, που αυξάνουν την μυϊκή μας μάζα, καίγοντας κατ’ επέκταση περισσότερο λίπος.


Επιλέξτε το κατάλληλο συμπλήρωμα διατροφής


To Citruslim της Power Health αποτελεί το καινοτόμο συμπλήρωμα διατροφής που ξεχωρίζει χάρη στη σύνθεσή του με το τιτλοδοτημένο εκχύλισμα εσπεριδοειδών, Sinterol ® Xpur, χολίνη, ψευδάργυρο, βιταμίνη Β6 και χρώμιο.

Η χολίνη συμβάλλει στο φυσιολογικό μεταβολισμό των λιπιδίων
Ο ψευδάργυρος συμβάλλει στο φυσιολογικό μεταβολισμό των υδατανθράκων
Ο ψευδάργυρος και η χολίνη συμβάλλουν στο φυσιολογικό μεταβολισμό των μακροθρεπτικών συστατικών

Η βιταμίνη Β6 Συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία των μεταβολικών διεργασιών που αποσκοπούν στην παραγωγή ενέργειας
Το χρώμιο συμβάλλει στη διατήρηση των φυσιολογικών επιπέδων γλυκόζης στο αίμα*.

Τα παραπάνω αποτελούν επίσημους ισχυρισμούς υγείας από την Ευρωπαϊκή Αρχή Ασφάλειας Τροφίμων (EFSA).

Η κοιλιά είναι το μέρος του σώματός μας που θα θέλαμε να διορθώσουμε οι περισσότερες γυναίκες. Το γεγονός ότι δεν τρώμε σωστά, καταναλώνουμε πολλά λίπη, γλυκά και τσιμπολογάμε συχνά, δεν πίνουμε αρκετό νερό, έχουμε πολύ στρες, καταβροχθίζουμε πολύ γρήγορα το φαγητό μας και δεν κάνουμε καθόλου γυμναστική επιβαρύνει αρκετά την κατάσταση.

Ακολουθώντας τις παραπάνω συμβουλές μπορούμε να δούμε σημαντική βελτίωση στη σιλουέτα μας και την κοιλιά μας. Έτσι, θα εμφανιστούμε με το μαγιό στην παραλία χωρίς κόμπλεξ και θα είμαστε περήφανες για την ωραία, επίπεδη κοιλιά μας…

Aπό την ομάδα της Power Health
δωρεάν τηλεφωνική υποστήριξη
αξιοπιστια παραδοσης
τηλεφωνικη εξυπηρετηση
30 χρονια κοντα σας
Δωρεαν αποστολη απο 39.00€
Εγγραφή στο newsletter του Z-Pharm

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter του z-pharm.gr και αποκτήστε πρώτοι τα νέα & τις προσφορές μας Δωρεάν στο email σας!

Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη οποιαδήποτε στιγμή κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο κατάργησης εγγραφής στο υποσέλιδο οποιουδήποτε email που λαμβάνετε από εμάς ή επικοινωνώντας μαζί μας στο [email protected]. Θα επεξεργαστούμε τις πληροφορίες σας με σεβασμό. Κάνοντας κλικ παρακάτω, συμφωνείτε ότι μπορούμε να επεξεργαστούμε τα στοιχεία σας σύμφωνα με αυτούς τους όρους.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

Be Zen με τα καλύτερα άρθρα υγείας και ευεξίας

Νομίζεις ότι δεν χρειάζεσαι booster ομορφιάς για το πρόσωπό σου;
12 April 2024
Booster: Το νέο it προϊόν στη ρουτίνα ομορφιάς που είναι σίγουρο πως το χρειάζεσαι, όσο νέα ή μεγαλύτερη κι αν είσαι.
Περισσότερα
6 καθημερινές συνήθειες που χαρίζουν νεανική όψη
12 April 2024
Το πέρασμα  του χρόνου είναι αναπόφευκτο, υπάρχουν όμως μερικές καθημερινές συνήθειες που πραγματικά σου προσφέρουν νεαν …
Περισσότερα
Φτιάξε αρωματικό νερό και πέτυχε ενυδάτωση εκ των έσω!
12 April 2024
Η κλινική διαιτολόγος- διατροφολόγος Κλειώ Δημητριάδου, μας ετοίμασε μερικές ιδέες για αρωματικά νερά, τα οποία μπορείς …
Περισσότερα