ΤΗΛ. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ: 24210 21491
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 39.00€
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Οι εκπτώσεις δεν εμφανίζονται, βάσει Υ.Α. 35935/2023 - Οι χαμηλές τιμές παραμένουν ίδιες
Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Το ελάχιστο ποσό παραγγελίας είναι 12€

Μυκητίαση, κολπίτιδα ή ουρολοίμωξη: Οι τρεις ενοχλητικοί μπελάδες του καλοκαιριού

Μυκητίαση, κολπίτιδα ή ουρολοίμωξη: Οι τρεις ενοχλητικοί μπελάδες του καλοκαιριού
Ηλιος, ζέστη, άμμος, υγρασία σημαίνουν καλοκαίρι και όχι μόνο. Συγκεκριμένες συνθήκες μπορούν να ευνοήσουν τις μολύνσεις ειδικά στην ευαίσθητη περιοχή, οπότε είναι σημαντικό να αναγνωρίσεις γρήγορα τα συμπτώματα και να λάβεις τα απαραίτητα μέτρα.


Αναγνώρισε τη μυκητίαση


Η υπερβολική ζέστη του καλοκαιριού και η αυξημένη υγρασία στην ευαίσθητη περιοχή αποτελούν ευνοϊκές συνθήκες για την εμφάνιση των μυκητιάσεων. Οι περισσότερες οφείλονται στο μύκητα Candida albicans.

Θα καταλάβεις εύκολα πως υποφέρεις από μυκητίαση στον κόλπο αν έχεις φαγούρα και κοκκινίλα στην περιοχή και υπάρχει και έκκριση λευκών υγρών. Η μυκητίαση αντιμετωπίζεται με την απαραίτητη φαρμακευτική αγωγή από το γυναικολόγο σου στην οποία θα πρέπει να υποβληθεί και ο σύντροφός σου.

Για να προλάβεις τη μυκητίαση, προτίμησε βαμβακερά εσώρουχα τα οποία πρέπει να σιδερώνεις πριν την εφαρμογή, άλλαξε άμεσα το βρεγμένο μαγιό μετά το μπάνιο στη θάλασσα και κάνε τοπικές πλύσεις με σαπούνι χαμομηλιού.


Αναγνώρισε τη μικροβιακή κολπίτιδα


Μιλάμε για τις σεξουαλικώς μεταδιδόμενες μορφές κολπίτιδας που δημιουργούν φλεγμονή στην περιοχή και προκαλούνται από μικρόβια όπως το αιμόφιλο, το μυκόπλασμα ή τα χλαμύδια. Τα σημάδια της κολπίτιδας περιλαμβάνουν δύσοσμες εκκρίσεις, αφρώδεις πολλές φορές, πόνο στη διάρκεια της επαφής, πόνο χαμηλά στην κοιλιά αλλά και τσούξιμο κατά την ούρηση. Επισκέψου άμεσα τον γυναικολόγο, για την λήψη αγωγής, και χρησιμοποίησε προφυλακτικό μιας και οι κολπίτιδες συχνά υποτροπιάζουν.


Αναγνώρισε την ουρολοίμωξη:


Είναι η σταρ του καλοκαιριού και έχει προτίμηση στο γυναικείο φύλο. Η ουρολοίμωξη είναι μια φλεγμονή στον κόλπο από κάποιο μικρόβιο το οποίο βρίσκει δίοδο στο ουροποιητικό σύστημα και από την ουρήθρα στην κύστη. Τα συμπτώματα περιλαμβάνουν τσούξιμο, πόνο, καύσο, ανάγκη για ούρηση. Μόλις βρεθεί το μικρόβιο το οποίο ευθύνεται για την ουρολοίμωξη λαμβάνεις την αντιβίωση που θα σου υποδείξει ο γιατρός σου.

Εναλλακτικά, προστατεύσου πίνοντας πολύ νερό, λαμβάνοντας συμπληρώματα με μούρα που έχουν δράση κατά της ουρολοίμωξης, σκουπίζοντας την ευαίσθητη περιοχή από μπροστά προς τα πίσω, φορώντας βαμβακερά εσώρουχα και αδειάζοντας συχνά την κύστη σου.

ΒΡΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΥΓΙΕΙΝΗ ΕΔΩ
δωρεάν τηλεφωνική υποστήριξη
αξιοπιστια παραδοσης
τηλεφωνικη εξυπηρετηση
30 χρονια κοντα σας
Δωρεαν αποστολη απο 39.00€
Εγγραφή στο newsletter του Z-Pharm

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter του z-pharm.gr και αποκτήστε πρώτοι τα νέα & τις προσφορές μας Δωρεάν στο email σας!

Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη οποιαδήποτε στιγμή κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο κατάργησης εγγραφής στο υποσέλιδο οποιουδήποτε email που λαμβάνετε από εμάς ή επικοινωνώντας μαζί μας στο [email protected]. Θα επεξεργαστούμε τις πληροφορίες σας με σεβασμό. Κάνοντας κλικ παρακάτω, συμφωνείτε ότι μπορούμε να επεξεργαστούμε τα στοιχεία σας σύμφωνα με αυτούς τους όρους.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

Be Zen με τα καλύτερα άρθρα υγείας και ευεξίας

Όλα τα καλλυντικά που πρέπει να βάζεις στο πρόσωπό σου, στη σωστή σειρά
19 March 2024
Πρώτα η κρέμα ή το serum; Με ποια σειρά να βάλεις τα καλλυντικά στο πρόσωπό σου;
Περισσότερα
Τι είναι το μουρουνέλαιο και πώς ωφελεί το σώμα σου;
19 March 2024
Όταν το μουρουνέλαιο λαμβάνεται στη σωστή δοσολογία από το στόμα, μπορεί να βοηθήσει ενάντια σε πολλές παθήσεις το σώματ …
Περισσότερα