ΤΗΛ. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ: 24210 21491
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 39.00€
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Οι εκπτώσεις δεν εμφανίζονται, βάσει Υ.Α. 35935/2023 - Οι χαμηλές τιμές παραμένουν ίδιες
Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Το ελάχιστο ποσό παραγγελίας είναι 12€

5 σούπερ φυσικές συνταγές για απολέπιση του δέρματος

5 σούπερ φυσικές συνταγές για απολέπιση του δέρματος
Όλοι αγαπάμε το μαλακό, απαλό και ενυδατωμένο δέρμα. Για να το αποκτήσεις, όμως, δεν φτάνει η ενυδατική σου κρέμα, θα πρέπει να έχεις προετοιμάσει το αφυδατωμένο από το καλοκαίρι δέρμα σου με μία σωστή και φυσική απολέπιση.

Σου παρουσιάζουμε 5 συστατικά που έχεις στο ντουλάπι σου και μπορείς αμέσως να κάνεις ένα φυσικό και σπιτικό scrub προσώπου.

1.Μέλι, το ενυδατικό.
Το μέλι ενισχύει την φυσική διαδικασία της απολέπισης και έχει ενυδατικές ιδιότητες, για αυτό και αποτελεί ένα υπέροχο scrub για πρόσωπο αλλά και για σώμα. Βάλε στο χέρι σου μία μικρή ποσότητα και τρίψε απαλά το πρόσωπό σου, ξεπλένοντας στη συνέχεια με χλιαρό νερό.

2.Γιαούρτι, το καταπραϋντικό.
Το γιαούρτι περιέχει γαλακτικό οξύ, το ίδιο άλφα-υδροξύ οξύ που περιλαμβάνεται στις θεραπείες του δέρματος, αλλά σε πιο ήπια μορφή. Αυτό μαλακώνει, απαλύνει και λειαίνει τον τόνο του δέρματος. Άπλωσε απλό γιαουρτάκι στο πρόσωπό σου και άφησέ το για 20 λεπτά, προτού το ξεπλύνεις με λίγο νερό.

3.Ζάχαρη, η ανανεωτική.
Η ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο αποτελεί μία φυσική πηγή γλυκολικού οξέος, άλλο ένα άλφα-υδροξύ οξύ που μπορεί να ενεργοποιήσει την παραγωγή νέων κυττάρων δέρματος και να κάνει την επιδερμίδα σου πιο απαλή. Ανάμειξε μισή κούπα λευκή ή καστανή ζάχαρη με αρκετό ελαιόλαδο, προκειμένου να κάνει μία πάστα και να την εφαρμόσεις στο πρόσωπο με κυκλικές κινήσεις. Άφησε να δράσει για 10 λεπτά και ξέπλυνε με χλιαρό νερό.

4.Λεμόνι, το καθαριστικό.
Ο χυμός λεμονιού αποτελεί ακόμα ένα άλφα-υδροξύ οξύ το οποίο απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα το δέρματος. Ανακάτεψε 1/4 της κούπας χυμό λεμόνι, με 1/4 χυμό μήλου, 1/4 χυμό σταφύλι και 1/4 καστανή ζάχαρη, μέχρι να διαλυθεί η ζάχαρη. Έπειτα, βάλε το μείγμα στο πρόσωπο με τη βοήθεια μίας μπάλας βαμβάκι και άφησέ το να δράσει για 10 λεπτά, πριν το ξεπλύνεις με νερό.

5.Παπάγια, η επουλωτική.
Η παπάγια περιέχει το ένζυμο παπαΐνη, η οποία διαλύει τα νεκρά κύτταρα του δέρματος. Η παπαΐνη, επίσης, μπορεί να επουλώσει το δέρμα και να απαλύνει τις ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές του προσώπου. Ωστόσο, καθώς είναι πιο δραστική στα νέα φρούτα, καλύτερα να επιλέξεις μία πράσινη παπάγια. Λιώσε τη σάρκα του φρούτου μέχρι να γίνει μία απαλή πάστα και άπλωσε στο πρόσωπό σου, αφήνοντας για 15 λεπτά προτού ξεπλύνεις με χλιαρό νερό.

Αν το δέρμα σου είναι ευαίσθητο και δεν έχεις χρόνο να φτιάξεις diy συνταγές, βρες τα απαραίτητα προϊόντα στο z-pharm.gr

Και μην ξεχνάς ότι μία καλή απολέπιση θα πρέπει να ακολουθείται από μία καλή ενυδάτωση για τα βέλτιστα αποτελέσματα.
δωρεάν τηλεφωνική υποστήριξη
αξιοπιστια παραδοσης
τηλεφωνικη εξυπηρετηση
30 χρονια κοντα σας
Δωρεαν αποστολη απο 39.00€
Εγγραφή στο newsletter του Z-Pharm

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter του z-pharm.gr και αποκτήστε πρώτοι τα νέα & τις προσφορές μας Δωρεάν στο email σας!

Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη οποιαδήποτε στιγμή κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο κατάργησης εγγραφής στο υποσέλιδο οποιουδήποτε email που λαμβάνετε από εμάς ή επικοινωνώντας μαζί μας στο [email protected]. Θα επεξεργαστούμε τις πληροφορίες σας με σεβασμό. Κάνοντας κλικ παρακάτω, συμφωνείτε ότι μπορούμε να επεξεργαστούμε τα στοιχεία σας σύμφωνα με αυτούς τους όρους.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

Be Zen με τα καλύτερα άρθρα υγείας και ευεξίας

3 tips για να φροντίσεις σωστά τα μαλλιά σου τον χειμώνα
04 March 2024
Και επειδή δεν αρκεί μόνο να βάζεις conditioner σε κάθε λούσιμο, δες πώς μπορείς να περιποιηθείς τα μαλλιά σου.
Περισσότερα
Οι καλύτερες συμβουλές για να αποκομίσεις όλα τα οφέλη του ύπνου
04 March 2024
Ο ανθρώπινος οργανισμός χρειάζεται ξεκούραση για τουλάχιστον 7 με 8 ώρες ύπνου ημερησίως. Αναγνώρισε τα ευεργετικά οφέλη …
Περισσότερα
Tips για Σωστό Καθαρισμό του Δέρματος
04 March 2024
Ο καθημερινός καθαρισμός της επιδερμίδας είναι απαραίτητος για να είναι το δέρμα σας υγιές και λαμπερό.
Περισσότερα